Християнські привітання з днем народження у прозі, своїми словами, українською мовою

Підібрали оригінальні християнські привітання з днем народження у прозі, своїми словами, українською мовою для посмішки, доброго настрою

Нехай зійде на тебе благодать, нехай в цей день твоя зірка на небі засяє ще яскравіше, з днем народження тебе. Бажаю, щоб Бог тебе оберігав від недуг і нечистих помислів, щоб шлях твій був успішний і світлий, щоб у тебе завжди поєднувалася неземна краса, милість серця і щирість душі.

Бажаю, щоб Бог благословив тебе і відзначив своєю великою милістю. Нехай у твоєму житті завжди буде світло, добро і щира віра. Будьте смиренні і Всевишній ніколи не залишить тебе, навіть у найважчих ситуаціях. Вір у диво, і тоді нагородою для тебе, буде виконання всіх твоїх богоугодних бажань. Бажаю величезного людського щастя і світлої радості в серці. З днем народження!

Бажаю тобі гарного настрою, величезного щастя, нескінченної любові, достатку в родині, кар’єрного зростання, хороших друзів і, звичайно ж, здоров’я тобі і всім, хто тобі доріг. Нехай мрії ніколи не покидають тебе і перетворюються в реальність. З днем народження!

Бажаємо здоров’я, удачі, любові, везіння, миру, добра, усмішок, благополуччя. Нехай всі мрії збуваються, нехай життя буде довгим і гладкою, повною яскравих подій!

Сьогодні особливий день! День вашого Народження! День Ангела! Вітаємо вас з цим світлим святом, і бажаємо, щоб ваші думки ніколи не плуталися, щоб ви ніколи не боялися прощати і дякувати, щоб ваша віра була щирою і міцною, щоб ваш шлях був рівним і прямим! Хай допоможе вам господь Бог здійснить задумане і направити вас в сторону добра! Нехай на вашому шляху зустрічаються тривоги, хай лихо в дорозі життя ви не зустрінете, нехай ваші ноги не втомляться йти за Богом! Бажаємо, щоб свічка вашої віри горіла вічно і гріє вам душу, коли настають душевні холоду! Нехай все життя за вами по дорозі життя йде щастя, нехай доля буде милостива до вас, нехай ангел-хранитель летить з вами поруч і охороняє вас від тяжких недуг! Нехай ваша душа заспокоюється в молитві, нехай порятунок від земних гріхів знаходите ви в Бога!

Дарує життя Бог. Значить, ти потрібен світу! Нехай незгасний світ віри супроводжує тебе скрізь і всюди! Хай радість і любов з Божого благословення йдуть поруч з тобою. Бажаю, щоб залишалася чистою душа, міцним здоров’я, світлими помислами!

Хай вам Бог пошле смирення, здоров’я, сил, радості, веселощів! З Днем Народження! Нехай всі ваші страждання і терпіння буде вам на спасіння, а нам стануть прикладом! Нехай буде щастя в тому, що ви творите добро! Нехай ваші молитви будуть теплими і щирими, що виходять із найпотаємніших куточків душі! Бажаємо вам Божої благодаті, духовної радості, здоров’я, кріпості духовних і тілесних сил на многії літа! Нехай небесні благословення сьогодні прийдуть до вас життя, даруючи радість і душевний спокій! Нехай мелодія небес прикрасить це свято! Бажаємо вам духовно зростати, і бути чудовим світлом для своїх близьких людей! Нехай вас Бог благословляє і міцно тримає на шляху, нехай вашу віру зміцнює і не дає вам пройти мимо цілі! Нехай ваша хода буде направлена до блага! Нехай збереже вас всещедрый Господь на всіх шляхах життя!