Красиво привітати з Покровою до сліз

Вітаю зі світлим святом — Покрови Пресвятої Богородиці! Бажаю кожному світу, міцної віри, непохитного мужності і стійкості в будь-яких ситуаціях. Хай береже, опікується, оберігає і захищає вас Богородиця, відводячи хвацько і скверну від вашого життя!

Сьогодні чудовий день. Сьогодні християни йдуть до церкви, щоб порадіти великого свята — Дня Покрови Пресвятої Богородиці. Ми ставимо свічки за здоров’я та захист наших близьких. Ми пам’ятаємо про Бога в цей день, про те, що матінка Богородиця нас не забуває і дає нам захист. Ми щиро молимося, відчуваючи душевне тепло, і я хочу сказати, що таким повинен бути кожен наш день.

Ось і настав довгоочікуваний свято, Покров Богородиці. Сьогодні всі православні люди виявилися об’єднані настільки великою подією, але це виявляється тільки основою для щастя і віри в даний благополуччя. Відкрий своє серце для молитви неодмінно, постарайся зцілити душу від усіляких сумнівів і напастей. Дорогий чоловічок, ти можеш бути справді щасливим і використовувати кожен день для того, щоб просуватися в правильно обраному напрямку, тому дій саме так. Довірся, будь ласка, Богородице, адже вона може зцілити душу і серця, подарувати внутрішню гармонію і захист від всіляких бід. Нехай сила віри завжди буде надавати справжню підтримку і дозволить переконатися в майбутньому, що будь-яка мета виявляється досягнутою. Бажаю, щастя і здоров’я не тільки тобі, але і всієї твоєї родини, адже мені хочеться бачити щасливими хороших людей.

Нехай Божа Матір накриє вас своїм покривалом і вбереже вас від бід і напастей. Бажаю, щоб у вашому домі завжди був затишок, мир і порядок. Щоб в ваших душах завжди була віра, справедливість і любов. Щоб в ваших серцях завжди були лише богоугодні помисли, співчуття і співчуття. Бажаю благополуччя та світла вашим сім’ям. З Покровом Пресвятої Богородиці!

Вітаю з великим світлим святом Покрови. Нехай Пресвята Богородиця береже вас від нещастя і зла. Нехай буде міцна ваша віра, чиста душа і щирі молитви. Бажаю щастя у ваші домівки, достатку і благополуччя. Нехай мирними, радісними і милостивими будуть ваші дні.

Бажаємо в свято Покрова Пресвятої Богородиці кожному твердої віри в серці! Нехай Марія так само, як при явищі своєму в константинопольському храмі, сьогодні вкриє всіх тих, хто молиться і свято вірять у Христа своїм чудотворним покривалом, захистивши від болю і зла!

Я хочу привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, а ще хочу побажати вам процвітання і щастя. Для будь-якого православного християнина це свято вважається одним з найбільш важливих, тому я з такою великою радістю хочу привітати вас. Цей день обов’язково потрібно провести в компанії тих людей, з ким ви більшого всього любите проводити час, з ким ви хочете розділити цю радість. Я дуже хочу, щоб Богородиця завжди оберігала вас і ВШУ сім’ю, щоб вона була поруч з вами в найважчі життєві моменти. Продемонструйте сьогодні їй свою повагу, свою шану і свою любов. Впевнена, що вона помічає все. Нехай цей день пройде весело і безтурботно, щоб ви всі отримали справжнє задоволення від святкового дня. Бажаю вам усім міцного здоров’ячка, а також море удачі. Нехай вас в усіх справах переслідує успіх.