Красиво привітати з Трійцею

Дорогі наші брати і сестри, вітаємо вас з Трійцею! Бажаємо, щоб у вашому житті завжди був поруч Христос і допомагав у всьому! Нехай благословляє Господь ваші добрі справи, добрі думки і добрі душевні пориви! Нехай допоможе вам бути схожими на нашого Спасителя, нехай дасть вам глибокої віри, великої мудрості і Святого Духа! Чистого вам неба, ласкавого сонця та довгого життя з Богом!

Вітаю вас з Трійцею! Від душі хочу побажати вам віри в себе, удачі, терпіння і життєвої енергії! Найчастіше звертайтеся до Господа, адже він чує кожного з нас! І хай допоможе вам Господь зробити життя таким, про яку ви мрієте! Добра вам і благополуччя!

Я дуже хочу привітати вас з цим прекрасним святковим днем, з Трійцею. Такий світлий і добрий день просто необхідний в нашому календарі, тому що саме це свято допомагає нам очистити свій розум. Ви повинні відзначити це свято так, щоб привернути удачу і успіх в свою сім’ю. Ви можете навіть не сумніватися з приводу того, що отримаєте благословення. Просто врахуйте кілька важливих моментів. Для початку вам потрібно буде прикрасити квартиру. Звичайно, не так, як на Новий рік, проте все ж вам потрібно ретельно підготуватися до цього свята. Відмінно підійдуть для прикраси гілочки берези і різні квіточки. Мені хочеться ще і побажати вам міцного здоров’я, а також щастя і всього самого позитивного і яскравого, що тільки може бути. Ще краще буде, якщо ви відзначите цей день у колі своїх рідних і близьких, щоб залучити ще більше удачі.

Привітання з Трійцею своїми словами

Привітання з Трійцею у прозі

Зі святом привітати хочу, душевної гармонії, здоров’я в будинок ваш побажати поспішаю. Нехай промені денного світла будуть зігрівати в холодну погоду, а хороші друзі стануть надійною опорою у всіх труднощах. Щастя, удачі, віри, взаєморозуміння. Забувайте про погане, мрійте, насолоджуйтеся дорогоцінної життям.

Вітаю з Трійцею і хочу побажати йти своєю дорогою, немов по м’якому килиму зелені, збираючи в букет життя квіти щастя і благодаті, радості і любові. Нехай для твоєї родини не буде важких днів, нехай для твого серця завжди горить вогник доброї надії.

Вітаю з Трійцею і хочу від щирого серця побажати завжди йти за вітром удачі і слідувати за своєю мрією щастя. Нехай серце оповите буде зеленню надій, нехай на душі розпускаються пишні сади любові і доброти чудес.

Нехай душа наповниться світлом, що виходить з Небес сьогодні. Нехай свічки, які горять сьогодні в храмі, випалять всі неприємності, а дзвін покличе успіх і благополуччя. З Трійцею!