Оригінально християнські привітання з днем народження до сліз, у прозі

Дарує життя Бог. Значить, ти потрібен світу! Нехай незгасний світло віри супроводжує тебе по всіх усюдах! Нехай радість і любов з Божого благословення йдуть поруч з тобою. Бажаю, щоб чистою залишалася душа, міцним здоров’я, світлими помисли!

Вітаю дитя боже з іменинами. Бажаю благих вістей, добродійство і чистих помислів. Радощів мирських, духовного зростання і процвітання. Повну чашу благополуччя і міцного здоров’я. Живіть в мирі та злагоді!

День народження — це твій і тільки твій свято! Ти людина особлива в цьому світі, зовсім не такий, як інші, ти — особистість! Я вітаю тебе з народженням, з приходом в цей світ! І бажаю, щоб світ був добрий до тебе, а ти був добрий до всіх, хто поруч з тобою! Бажаю, щоб серце твоє завжди переповнювала любов і вдячність, терпіння і смирення, а також велика віра в Творця! Щастя тобі від свідомості твоїй місії на землі, від причетності до великої справи життя — приносити добро і любов! Радості на кожен день від радості близьких і рідних, а також чужих і далеких! Спокою в серці і благоденства в душі!

День Народження — свято, коли хочеться згадати всіх, хто дарував і дарує нам впевненість в те, що життя не є марною. Адже ми живемо і день за днем ​​боремося з труднощами і негараздами заради тих, кого любимо. Нехай з кожним з вас завжди будуть поруч дорогі люди, заради яких варто жити і творити.

Нехай цей день покаже всім, як багатоликий світ світла і добра. Однією рукою нехай дасть Господь вам щастя в житті, інший успіх в справах ваших, кар’єрі, а третій спокій і благодать в душі. Щастя вашому дому, міцної сім’ї, вірності і спокою.

Бажаю, щоб ангел-хранитель кожен раз опинявся поблизу в неприємних ситуаціях, гаманець завжди був повний різноманітної валютою, здоров’я ніколи не підводило, а рідні і близькі залишалися поруч.

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, — приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …

Християнину в день рожденья Так важко щось побажати … Немає кращого Божого спасіння !! Хто більше Бога зможе дати? Порожні штампи про здоров’я … Навіщо вони, якщо ти Христов; Ти видужав святою Кров’ю І вірою — істинно здоровий! Удача, зміна-птиця … Бажати її — марна справа! Прийми будь-яке, що трапиться! Удачі щастя не дають!