Оригінально привітати з Пасхою українською мовою, у прозі

Пошуки сучасних привітань з Пасхою до сліз можна завершити, вони всі зібрані у нас.

Зі святом Великодня! Нехай кожну мить цього божественного дня наповнює серце благодаттю, ласкою і захватом. А радість Христового Воскресіння спонукає до чистих помислів і добрих справ. Щастя — для душі, здоров’я — для тіла, безтурботності — для розуму! Христос Воскрес!

Велике свято Пасхи приходить в наше повсякденне життя. Дуже символічно, що ми зустрічаємо його навесні, коли оновлюється природа. Точно також оновлюються наші душі, серця і помисли. Це торжество віри, любові і світла. Бережіть себе від спокус, поганих вчинків, заздрості і спраги всього матеріального. Дотримуйтесь в чистоті ваші душі, даруєте любов один одному, намагайтеся бути схожими, наскільки це можливо нам грішним, на Христа — Спасителя. Будьте сильні, терплячі і щасливі. Христос Воскресе!

Я вітаю тебе з Воскресінням Господнім. Нехай Він тебе обдарує своєю ласкою, захистить від усіх негараздів, і дасть тобі сил на досягнення задуманого на цілий рік. Бажаю смачного паски і нехай завжди яскраво горить твоєму житті тонка свіча! Христос Воскрес!

Вітаю зі світлим святом — Великоднем! Весна і відродження, квітів і трав цвітіння, тихий світло в очах, любов і радість в серцях — ось що для нас означає світла Пасха. Нехай в житті Вашої будуть тільки світло і радість, нехай буде вона сповнена благополуччя, добра і миру!

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса — Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Нехай на Пасху Христову в твоїй душі розпуститься цілий розсип щастя, райського благодатність, самовідданої віри, самовідданої доброти, безмежної радості і відмінного здоров’я. Христос Воскрес!

Христос Воскресе! Так нехай же зрадіє твоє серце в день Великодня! Нехай віра, надія і благодать, подаровані Господом в цей день, стануть надійним фундаментом довгого, щасливого і радісного життя! Добра і щастя тобі і твоїм близьким!