Оригінально привітати з Трійцею українською мовою, у прозі

Вітаю з Трійцею і хочу побажати йти своєю дорогою, немов по м’якому килиму зелені, збираючи в букет життя квіти щастя і благодаті, радості і любові. Нехай для твоєї родини не буде важких днів, нехай для твого серця завжди горить вогник доброї надії.

Нехай душа наповниться світлом, що виходить з Небес сьогодні. Нехай свічки, які горять сьогодні в храмі, випалять всі неприємності, а дзвін покличе успіх і благополуччя. З Трійцею!

Привітання з Трійцею своїми словами

Привітання з Трійцею до сліз

Нехай в це свято Трійці ваші щастя, успіх і здоров’я збільшаться втричі, а проблеми випаруються, як роса під променями літнього сонечка, залишивши місце тільки для радісних подій.

Вітаю тебе з чудовим святом, яке не може не радувати — з Трійцею! Хочу побажати тобі всього найкращого, добра, щастя, успіху і удачі, здоров’я та краси! Розцвітай і живи в задоволення, адже життя — найдорогоцінніший дар для кожного з нас!

Вітаю зі світлим святом Святої Трійці! Як здорово, що в цей день завжди тепло: і за вікном, і в душі. Щиро бажаю зберегти це почуття на весь рік!

Великдень позаду. Але сьогодні настає день Трійці. Привітаємо з цим незвичайним святом. У нас у всіх є дороговказ. Але в суєті буднів ми її не бачимо. Бажаємо всім відшукати свою зірку! Нехай вона допоможе в скрутну хвилину. Нехай вона вкаже потрібний шлях кому-то. Вітаємо зі святом!

Вітаю з Трійцею і від щирого серця бажаю, щоб життя твоя стелиласядалекої доброї квітучої дорогою удачі і щасливого надії, щоб в будинку твоєму завжди горів вогонь затишку і любові, щоб серце твоє ніколи не втомлювався вірити в краще. Здоров’я, благополуччя і миру.

Вітаю з днем ​​Святої Трійці. Будь здоровий, бережи мир в домі своєму, турботою оточи дорогих і близьких серцю людей. Нехай Господь буде з тобою, де б ти не був!

Вітаю вас з Днем Святої Трійці. Нехай цей день принесе вам тільки щастя і нехай Бог відпустить вам ваші гріхи. Бажаю вам тільки хороших діянь і вчинків, адже тільки так ми можемо допомогти своїм близьким і спокутувати гріхи свої перед Богом. І нехай вам пощастить в цьому житті так, щоб ви ні в чому не мали потреби.

Вітаю з Трійцею і від щирого серця бажаю сонячного настрою душі, сприятливої ​​погоди в будинку, неймовірної краси навколо, квітучої любові в серці, постійного ладу в родині, незмінною надії на краще і щасливого блиску в очах!

Вітаю зі світлим, красивим святом Пресвятої Трійці! Нехай торжество з’єднує щиру радість, веселощі, глибокий молитовний настрій, любов Бога, яка вміщує в себе все. Бажаю сил і розуміння виконувати заповіді, вдумливо читати слово Боже, брати участь в Таїнствах Церкви. Слава вічного єднання — Бог-Отець,Бог-Син, Бог-Дух, благодаті, добрих справ, віри!