Привітати на Різдво до сліз, у прозі

Вітаємо вас, дорогі наші друзі, з чудовим зимовим святом, що несе добро і світло в душі і вдома людські — з Різдвом Христовим! Нехай буде легким і світлим ваш життєвий шлях, теплим і затишним ваш будинок, добрим і великим серце кожного з вас. Напередодні цього чудового свята хочеться побажати вам у всьому божої допомоги і підтримки, а найголовніше — віри! Віри не тільки в Бога, але і в себе! Удачі вам і любові, миру і взаєморозуміння.

Щасливого снігового Різдва, нехай казка стане дійсністю, і все бажання здійсняться. Нехай чарівними будуть дні і хвилини!

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

Коханий мій татко! Нехай Господь почує мої молитви і пошле до тебе найсильніших ангелів — заступників, щоб вони оберігали тебе від усіх напастей. Нехай вони зроблять твоє життя простіше, світліше, добрішими і благополучніше. Нехай один з них завжди веде тебе за руку, по правильному шляху, другий тримає над тобою зон, що вкриває від бур і хвороб, а третій ніколи не дозволить ворогові, вдарити тебе в спину. З Різдвом!

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя — місто Віфлеєм — означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

З Різдвом Христовим. Бажаю, щоб з життя пішло все погане, бажаю, щоб попереду чекала щаслива заможна життя. Будь сміливим і гордим чоловіком, залишайся добрим і веселим людиною. І нехай в свято Різдва твоє хоробре серце наповниться великими надіями, дивовижними мріями.

У світле свято Різдва я хочу побажати Вам всього самого найкращого, що тільки є: кохання, високого імунітету, довголіття, благополуччя. Нехай справи йдуть в гору, достаток підвищується, а удача буде вірним супутником в будь-яких починаннях. Бажаю нескінченного ентузіазму, віри у власні можливості, натхнення і адекватного почуття авантюризму!

Я хочу привітати тебе з Різдвом! Це свято несе в собі диво, відгомони якого кожен дорослий відчуває навіть у свідомому віці. Нехай новорічні гірлянди і запах мандаринів порадують тебе і в це свято! І нехай чарівна Різдвяна ніч подарує тобі все, про що ти мріяв і мрієш в даний час! Здоров’я і щастя, гарного Різдва!