Привітати з Благовіщенням до сліз

Сьогоднішній християнське свято виник не випадково. У цей день матінка Богородиця покрила всіх своїм легким покривалом, хто читав молитви, і захистила людей від лютих ворогів. Тому ми з легким серцем йдемо до церкви і відчуваємо добро Богородиці над нашими головами. В цей день я бажаю вашому дому захисту від будь-яких ворогів, щоб ваш будинок не обходило зло і обходило його стороною.

Вітаю всіх православних з найсвітлішим святом, Благовіщенням Пресвятої Богородиці. Бажаю, щоб кожен в цей день знайшов сонце над своєю головою і доброту в своїй душі. Нехай серця наповняться любов’ю і світлом!

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Саме в цей день Діва Марія дізналася благу звістку про те, що стане Богородицею і матір’ю Спасителя нашого, Ісуса Христа. Нехай же в цей світлий свято наші душі наповнюються тільки найкращими помислами, щоб в житті кожного з нас була своя блага вість.

Бажаю, щоб Пресвята Богородиця зберігала тебе, подарувала любов і захистила від усіх негараздів! Нехай поруч з тобою завжди будуть вірні і надійні люди, які будуть про тебе піклуватися, а ти їм будеш дарувати свою любов. Зі святом!

Улюблена моя, від чистого серця хочу привітати тебе з Благовіщенням! Бажаю, щоб цей світлий день відкрив твоє серце для добра, радості і щастя! Хочу, щоб всі бажання втілювалися в життя! Повір у чудеса, і вони неодмінно відбудуться!

Благовіщення Пресвятої Богородиці — це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

У святе свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, від усього серця хочу всіх привітати і побажати міцного здоров’я, душевного спокою та рівноваги, моральної стабільності, взаємної любові, щастя і достатку. Будьте ласкаві, іскріння і доброзичливі.