Привітати з Благовіщенням українською мовою, у прозі

Вітаю тебе з чудовим святом — Благовіщенням! Від щирого серця бажаю, щоб цей день наповнив все навколо справжньої благодаттю, щоб збувалися твої бажання і виконувалися заповітні мрії! Нехай життя дарує тільки найкращі подарунки!

У світле свято Благовіщення поспішаємо побажати Вам світла в душі, любові і процвітання Вашим родинам, благих новостей та радісних подій, нехай Господь завжди буде Вам вірним захистом і опорою.

Понад дві тисячі років тому Діві Марії архангел приніс благу звістку, і навіть згадку про цю подію дуже важлива для нас. Вітаю вас зі святковим днем, бажаю мудрості, любові, смирення, терпіння у випробуваннях життя і якомога більше хороших, радісних новин!

Нехай в цей світлий день Ваше серце наповниться ще більшою любов’ю, а Свята Діва Марія вкриє від усіх негараздів. Нехай до Вашої оселі приходять тільки благими звістками, тільки добро і теплота. Бажаю, щоб Ваша душа завжди була наповнена добротою, а серце раділо від щастя і любові. З Благовіщенням Пресвятої Богородиці!

Благовіщення Пресвятої Богородиці — це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Віра і правда в служінні Господу, допомагає врятувати не тільки свою душу, а й душі рідних і близьких. Надія на мир і спокій, які одного разу запанують на нашій грішній Землі, закликає знову і знову просити прощення за гріхи і погані думки.

Багато століть назад Богородиця отримала благу звістку, що під серцем вона носить дитину, благословенного Господом на служіння народу і всім людям. Благовіщення Пресвятої Богородиці святкується вже багато століть, і сьогодні, мої самі рідні та близькі мені дуже хочеться привітати вас з цим святом. Нехай той світ, який багато століть назад висвітлив життя Божої Матері, сьогодні наповнить всі ваші серця, нехай все погане, вага ті неприємності і проблеми назавжди залишаться в минулому, а та блага вість стане поштовхом для нового життя, ще одного шансу зробити все по — іншому. Нехай ваше життя пройде в злагоді та мирі з Господом нашим і Пресвятою Богородицею, нехай вона оберігає своїх дітей від усього злого і нечистого, даруючи їм в нагороду за щиру віру і любов, своє гарне розташування і захист. Зі святом, нехай тільки світло і тепло входить у ваші домівки і залишається там назавжди.