Привітати з Благовіщенням

Вітаю з Благовіщенням! Бажаю, щоб у Вашому житті завжди присутнє відчуття вічного свята! Нехай на серце буде світло і спокійно, а душу нехай завжди зігріває прекрасне ангельський спів! Божого благословення і допомоги у всіх справах!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і всім серцем бажаю давати відсіч сумним думкам і недобрим помислам, впевнено прагнути до чогось світлого і доброго, жити з істинною надією і міцною вірою, радіти всьому, що послав Бог і дякувати йому за благо і щастя.

Я хочу привітати тебе з великим православним святом — з Благовіщенням. Нехай благодать Діви Марії і Господа завжди допомагає тобі, зберігає тебе від злого, від бід і нещасть, від усього поганого і обдарує тебе своєю любов’ю, добротою і небесним теплом.

Коли Діва Марія читала книгу пророка Ісаї, до неї спустився сам архангел Гавриїл і пообіцяв, що саме вона стане матір’ю Христа. З тих пір 7 квітня весь православний народ відзначає велике свято Благовіщення. Я вітаю вас і бажаю осягнути Божої ласки.

Улюблена моя матуся, вітаю тебе з Благовіщенням! Бажаю, щоб Господь зберігав тебе, оберігав і допомагав у всіх твоїх справах і витівках! Нехай твої мрії здійснюються і в житті чекають найнеймовірніші чудеса! Залишайся такою ж прекрасною і частіше посміхайся!

Вітаю з великим, світлим і добрим святом Благовіщення! Бажаю, щоб ваше життя було у всіх сенсах благополучною. Нехай в серцях і душах у вас завжди живе віра, яка допоможе не тільки нести свій хрест, але і приймати всі подарунки, уготовані вам долею. Зі святом!

Вітаю з чудовим святом — Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю всім чистих помислів, благословення душі, взаєморозуміння і взаємодопомоги. Нехай міцніє віра в ваших серцях, даруючи безкорисливу любов, ніжність і турботу.

З Благовіщенням. Нехай добрі вісті приходять до твого дому, нехай Господь веде тебе дорогою миру, любові, благодаті, нехай серце таїть світлу надію і іскорку доброти.

Благовіщення — свято юності і радості душі, в який неможливо сумувати. Веселитися потрібно, вихваляючи Богородицю і Господа, батьків наших, дітей та онуків. Кожна людина знайшов собі місце в житті, перебуваючи поруч з кровними родичами. Все це не просто так, адже всесвіт благоволить наше щастя. Бажаю, щоб ти йшов на її відгук, незважаючи ні на що. Нехай все буде виходити так, як потрібно. Бажаю, щоб нічого і ніколи не викликало навіть крапельки смутку і сумнівів. Сіяй від щастя і благоденства оточуючих людей, які є руками Богородиці і Господа. Відкривай в собі відповідь на дії оточуючих людей. Я вірю, що в твоєму житті буде тільки світло, а будь-яка чорнота ніколи не настане. Проведи велике свято зі своїми близькими і дорогими людьми. Вітаю з Благовіщенням, світлим і гідним святом!