Привітати з днем ангела Лук’яна до сліз, у прозі

Лук’ян, вітаю з Днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець буде завжди з тобою поруч і в хвилини радості і в хвилини смутку, щохвилини, щосекунди. Коли ти впадеш, він — підніме, коли ти заплачеш — втішить, коли ти будеш радіти, він теж разом з тобою радітиме.

У цей день у неба просимо одного — нехай благословить вас на нові подвиги. Зміцнить ваші ноги на життєвому шляху, дасть силу духу, розуміння для вирішення всіх проблем. Щастя вам Лук’ян, добра, удачі!

Лук’ян! Сердечно вітаємо Вас з Днем Ангела! Молитовно бажаємо Вам фортеці, душевних і тілесних сил, невичерпної духовної радості і миру Божого. Навколо Вас панує особливий благодатний мир і спокій. Людина, яка прийшла до Вас за духовною порадою засмученою, утихомирюється, тому що у Вас є до нас усіх і батьківська і материнська ніжність і любов. Ви вболіває за весь світ і шкодує кожного з нас! Земний уклін і безмежна вдячність, Вам, за Ваші молитви про нас грішних, за те що допомагаєте нам побачити Світло Віфлеємської зірки, за те що ведете нас Рятівним Шляхом до Господа!

У цей чудовий день хочу побажати виконання найзаповітніших мрій. Вірю, що ангел ніколи не залишить тебе Лук’ян, але піде попереду, щоб освітити шлях. Бажаю особистого щастя, успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я і вірних друзів поруч. Нехай все, що задумано збудеться, а що не збудеться, значить було не потрібно. Пам’ятай — ти маєш людей, які люблять і цінують тебе.

Вітаю з Днем Ангела! Бажаю завжди знаходити спільну мову зі своїм ангелом! Щоб він тобі завжди і у всьому допомагав, а ти Лук’ян у свою чергу не змушував його за тебе червоніти!

Сьогодні, в день твоїх іменин Лук’ян, хочеться побажати тобі, щоб життя виправдало всі твої надії! Нехай твої дні будуть сповнені світлими миттєвостями, любов’ю і успіхами, а печаль і тривога не ступають на твій поріг! Від щирого серця вітаємо тебе зі святом!

Кажуть, янгол-охоронець нас направляє на вірний шлях, коли ми віримо у Бога. Віра у добро помагає бачити істину на життєвому перехресті, а особисто янгол залишає знаки та підказки для зважених рішень. Я тобі бажаю Лук’ян, щоб твій янгол-охоронець завжди йшов попереду тебе і захищав від життєвих негараздів. З днем янгола!

Лук’ян з днем ангела! У цей день я хочу тобі нагадати про твого ангела, який слідує за тобою у всіх твоїх справах. Вір в його силу, звертайся до нього в скрутну хвилину і ти завжди будеш почувати його підтримку та захист!