Привітати з хрестинами своїми словами

Я хочу привітати мою улюблену сімейку з хрещенням дитинки. Мої дорогі, я дивлюся на вас і розумію, що для щастя багато чого і не треба. Ось сьогодні ви провели обряд хрещення для свого чудового синочка. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а вашому синочку — нескінченної білої смуги в житті. Нехай він радує вас своїми досягненнями, своїми успіхами. Мені неймовірно приємно, тому що я сьогодні присутній на вашому святі. Я знаю вас уже довгі роки, пам’ятаю вашу світлу і красиве весілля, а сьогодні ви вже відзначаєте хрещення свого хлопчаки. Нехай він росте бешкетним, тому що неможливо уявити хлопчика без хуліганів. Я хочу, щоб ви не турбувалися, бо це нормально. Ви повинні через це пройти, щоб зрозуміти, що таке хлопчаки. Ну а поки ваш малюк ще маленький, то насолоджуйтеся цими хвилинами щастя.

Мої чудові друзі, я хочу привітати вас з одним із найважливіших подій у вашому житті. Сьогодні ви назвали свого синочка. Я дивилася на це маленьке створіння і просто розчулювалася, хоча часом мені було його шкода, коли він плакав і просився на ручки. Я хочу, щоб він ріс здоровим і щасливим хлопчиком, який буде радувати своїх батьків, бабусь, дідусів і рідних. З сьогоднішнього дня ваш хлопчик буде перебувати під захистом Бога, тому ви можете бути, подвійно спокійні. У нього чудові хрещені батьки, які будуть завжди знаходитися поряд з ним. Нехай кожен день його життя буде наповнений приємними миттєвостями, радісними зустрічами і новими знайомствами, які будуть корисні йому в житті. Сьогоднішній день ви повинні відсвяткувати так, щоб потім запам’яталося на все життя. Щастя вам, мої дорогі.

Від душі вітаю вас зі світлим днем ​​- хрещенням улюбленого малюка. Нехай благодатні води купелі подарують йому здоров’я, щастя і довголіття. Ангел-хранитель тепер завжди буде поруч, а Божа благодать осяє світлом. Сьогодні маленький чоловічок знайшов ще одних батьків, які будуть у відповіді за чистоту його душі до кінця своїх днів. Бажаю малюкові, і мамі з татом, і хресним, великого здоров’я, щастя, життєвої мудрості. Добру справу, що поріднило вас в цей день завжди буде великим святом для всієї родини. Бережіть в своїх душах вогник віри, надії і любові.

У такий важливий день, як хрестини сина, я хочу побажати вам тільки найкращого. Будь ласка, дорогі, будьте найщасливішими. Бажаю не знати горя і негод, бід і страждань. Вірю в те, що у вас все обов’язково буде складатися успішно.Хочу побажати вам любові і міцної родини, адже настільки приємно бути поруч, разом, незважаючи ні на що. Ви обов’язково пройдете життєвий шлях, міцно взявшись за руки. Я вірю в те, що Господь подарує вам таку можливість, а синочок обов’язково виростить гідної особистістю, зможе порадувати багатьма досягненнями. Бажаю успішної і воістину щасливого життя, яка обов’язково виявиться відображенням усіх існуючих бажань, надій. Прийміть мої щирі вітання з хрестинами сина, адже я знаю, наскільки важливий таке свято для віруючих людей. Повірте в своє світле майбутнє.

Привітання з хрестинами у прозі

Привітання з хрестинами у прозі