Привітати з Медовим Спасом своїми словами

Кожна людина має право по-особливому сприймати світ, але релігійні свята об’єднують всіх віруючих людей. Я поспішаю тобі побажати щастя і душевного блаженства, яких можна знайти і в мирському житті. Нехай Господь тебе охороняє від проступків, поганих думок і сумного настрою. Відкривайся тільки позитивних моментів життя і вірі в прекрасне майбутнє, так як саме це здатне стати унікальною основою для досягнення того, про що ти насправді мрієш. Нехай в цей знаменний день твоя душа буде зігріта Божим благословенням, богослужінням і церковною молитвою. Бажаю тобі відкрити саме ті межі світу і своєї душі, які обов’язково посприяють появі міцної основи для віри в світле майбутнє. Бажаю тобі відчути те, що Господь і весь всесвіт повернені найкращою стороною і для виконання заповітних бажань існує багато можливостей.

Медовий Спас прийшов, наблизивши до нас Великий Піст Успенський. Всі поспішають спробувати благословенного солодкого меду, погрітися під променями минає пекучого сонця, почитати молитву в Божому храмі і подякувати за прожиті літа. Вітаємо всіх християн зі святом, нехай життя дарує мир, радість і спокій протягом довгих років.

Дорогий друг. Вітаю тебе з Медовим Спасом. Бажаю, щоб будинок твій був сповнений, як стільники у вуликах, щоб помисли були чисті, як вода в джерелі, щоб щастя в домі було, як зерен в макової голівці, а все погане обходило стороною і забуло до тебе дорогу. Хай буде з тобою Господь.

З Медовим Спасом. Здоров’я, миру, відради і щастя. І нехай солодким, немов мед, буде кожна мить.

Ось і прийшов день Медового Спаса! Вітаю Вас і бажаю, щоб життя було солодка, немов мед, і не було в ній жодної ложки дьогтю. Нехай серце зігріває любов, нехай не знає душа нічого поганого. І нехай сьогодні Медовий Спас зробить щасливим Вашу сім’ю і Вас!

Вітаю з солодким святом — з Медовим Спасом! Цей святий день необхідний для допомоги знедоленим і хворим. Нехай твоє життя завжди буде багатою і солодкою. Нехай медовий запах віджене від твоєї сім’ї злих духів, а Господь нехай тобі подарує благополуччя і здоров’я!

Славний свято — Спас Медовий! У цей день все солодко. Так нехай же всі Ваші дні будуть такими ж: яскравими, легкими і солодкими! Бажаю всім, хто неодружений — одружитися, а тим, хто у сварці — помиритися.Всім, хто худий — погладшати, а тим, хто товстий — схуднути! Будьте щасливі!

Вітаю з Медовим Спасом і бажаю, щоб до тебе, ніби до меду, прилипало лише щастя і благо, щоб Бог завжди був з тобою і оберігав твою сім’ю від всіх бід. Нехай в твоїй душі світить яскраве сонечко, нехай твоє серце від будь-якої печалі рятується любов’ю і надією.