Привітати з Новим роком та Різдвом Христовим

З Різдвом і Новим роком Вітаю я тебе! Збереться за застіллям Твоя дружна сім’я. Нехай гарний трапиться У цей Новорічний рік. Дід Мороз до тебе примчиться, Прикрашаючи епізод. Нехай залишаться негоди За порогом минулих років. У будинок увійде одне лише щастя Діставши, виграшний квиток. Нехай з тобою завжди крокують: Щастя, здоров’я, любов. І завжди супроводжують З кожним кроком знову і знову!

Вітаючи зі світлим Різдвом, хочу побажати багато посмішок і веселощів. Завжди залишатися зі світлою душею, вірити в прекрасне майбутнє, нести світло між людей, бути прикладом для наслідування. Вірте в любов і любите, любите себе і своїх близьких. Радійте кожному прожитому і кожному новому дню! Не бійтеся мріяти і вірте в мрії. Бажаю простого сімейного щастя, кар’єрного зростання, нового творчого потенціалу, нових цілей. Бажаю надійних друзів і надійного тилу. Зі світлим Різдвом!

Божої благодаті, миру і любові бажаю вам в ці світлі і чудові святкові дні! Нехай здійсняться бажання, збудуться найзаповітніші мрії, душа наповниться гармонією, а всі рідні будуть здорові. З Новим роком, з Різдвом Христовим!

Вітаємо Вас з Новим роком! Бажаємо, щоб все, що Ви задумали, обов’язково здійснилося! Нехай настрій буде відмінним, а сумні моменти підуть у небуття. Адже Новий рік — це прекрасний і казкове свято, що надихає на нові справи і добрі вчинки.

Хочу особисто кожному в Новому році побажати ідеальної гармонії. Гармонії у всьому. Нехай ніщо вас не напружує, нехай все, що ви зробите, що зроблять вам, нехай все люди, з якими ви спілкуєтеся, будуть викликати у вас тільки позитивне. Нехай все найпрекрасніше, що з вами сталося, — була чорна смуга вашого життя, а в новому році буде нова смуга — біла. І ще — радості! І віри! І, звичайно, удачі, а якщо її не буде, то надії! З новим роком!

З новим роком! З Різдвом! Бажаю, щоб життя було наповнене позитивними емоціями, здоров’я і щастя не покидали, а любов, з кожним днем, ставала по гаряче.

Дорогі колеги, від щирого серця хочу привітати кожного з вас з наступаючими святами! Старий рік був для нашої компанії непростим: подій було багато, і далеко не всі з них були позитивними. Однак ми з легкістю справжніх професіоналів подолали всі труднощі, хоча часто починало здаватися, що удача і зовсім відвернулася від наших проектів.

Колеги, вітаю всіх з добрим і світлим святом Різдва Христового і Новим роком! Бажаю, щоб всі надії виправдовувалися, щоб всі мрії збувалися, щоб всі ідеї втілювалися, щоб рідні не хворіли і не боліла у вас душа. Нехай в житті неодмінно станеться різдвяне диво, яке надихне на нові досягнення в роботі і подарує щастя серцю.