Привітати з Покровою українською мовою, у прозі

Прекрасні світлі свята нас підносять. Коли на землі відбувається диво, освітлене божественним ім’ям — про нього швидко стає відомо у всьому світі. Бог створив людину за образом і подобою власного.

Вітаю з чудовим святом! Нехай у домі завжди панує затишок і щастя, а близькі здорові і щасливі. І кожен день буде наповнений гарним настроєм і душевним спокоєм.

Я хочу привітати вас з одним з найсвітліших і добрих свят, про який можна говорити годинами. Сподіваюся, що ви знайомі з його історією, тому що вона являє собою великий інтерес. Йдеться про цю знаменну для всього православного світу дні — Покров Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам терпіння, тому що в житті буває багато ситуацій, багато з яких виводять з себе, але ви не повинні забувати, що з будь-якої ситуації можна знайти вихід. Причому ви будете отримувати допомогу і від Богородиці, тому що вона завжди підтримує людей, що потрапили в неприємні ситуації. Хочу побажати кожному з ваших рідних здоров’ячка! Ніколи не хворійте, не турбуйтеся і не сумуйте, бо все можливо вирішити. Нехай всі ваші мрії і бажання виконуються, а Богородиця завжди буде допомагати вам в цьому. Щасливого вам свята!

Вітаю Вас від всієї душі зі Святим святом з Покровом! У цей день з’явилася Пресвята Богородиця, показуючи співчуття до людей, яке показав нам і Син. Нехай цей день принесе Вам співчуття і величезну любов до людей, а також Божу нагороду за створені Вами добрі справи! Бажаю Вам здоров’я від Бога і довгих років радісного життя під Його покровом!

Нехай в цей світлий день ваші молитви будуть почуті Матір’ю Божою! Нехай Пресвята Богородиця покриває вас своїм покровом, і жодне на землі горе і нещастя не торкнеться вас!

Велике свято відзначає християнський світ! Нехай в Покров Пресвятої Богородиці на всіх віруючих у Христа зійде благодать! Нехай святим своїм покривалом, виткані з любові і турботи, Марія захистить вас від бід і нещасть! З святою вас датою!

Вітаю з Покровом Пресвятої Богородиці і всім серцем бажаю жити в світі благодаті і добра під міцним захистом небес. І нехай вкриє Пресвята тебе від горя, обману і зради, і нехай душа твоя завжди рятується від похмурих думок і мирських образ.

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю благодаті в житті, любові в серці, гармонії в душі і надійного покриву від всіх негод, бід, образи і злості.

Вітаю з великим світлим святом Покрови. Нехай Пресвята Богородиця береже вас від нещастя і зла. Нехай буде міцна ваша віра, чиста душа і щирі молитви. Бажаю щастя у ваші домівки, достатку і благополуччя. Нехай мирними, радісними і милостивими будуть ваші дні.