Привітати з Різдвом до сліз

Пошуки красивих привітань з Різдвом своїми словами, до сліз можна завершити, вони всі зібрані у нас.

З Різдвом Христовим! Бажаю процвітання і благополуччя. Нехай в двері постукає щастя, а світ стане сповнений нових відкриттів!

Бажаю затишній і казкової зими. Бажаю доброго і щасливого Різдва. Бажаю радісною і яскравого життя. Бажаю миру, здоров’я, любові і чарівництва.

З Різдвом тебе, з чудовою зимовою казкою, з чарівним сімейним святом. Нехай подарує він тобі зимову бадьорість і оптимізм, скує січневими морозами всі проблеми і закрутить тебе в хороводі щирих посмішок, трепетних хвилювань, приємних сюрпризів, нехай виконуються твої заповітні бажання, і завжди оточують удачі, друзі та кохані люди!

У світле свято Різдва я хочу побажати Вам всього самого найкращого, що тільки є: кохання, високого імунітету, довголіття, благополуччя. Нехай справи йдуть в гору, достаток підвищується, а удача буде вірним супутником в будь-яких починаннях. Бажаю нескінченного ентузіазму, віри у власні можливості, натхнення і адекватного почуття авантюризму!

З Різдвом Христовим! Бажаю знайти своє щастя і пізнати сенс життя. Нехай в житті все буде яскраво, барвисто і незвично. Душевної доброти від простих перехожих, розуміння від сім’ї і підтримки від найріднішої і близької на світлі — твого чоловіка. Щоб життя було, як казка.

У цей чарівний зимовий день, коли весь світ святкує народження Ісуса Христа, хочеться побажати вам миру і благополуччя, здоров’я і душевного спокою. Нехай за сердитою хуртовиною полетять печалі і тривоги, а через поріг вашого будинку увійдуть всередину нього три сестри — Віра, Надія і Любов. Адже якщо ці три сестриці збираються разом в одному будинку — там народжується і росте щастя! Нехай ваше маленьке щастя з крихітного немовляти виросте до величезного велетня, щоб ви змогли поділитися ним з оточуючими! Будьте завжди щедрі і вам воздасться! Добра вам і божої благодаті!

У день Різдва ми всі чекаємо дива! Так нехай воно станеться у вас в цю чудову ніч! Нехай у вашому житті не буде прикрощів і розчарувань, світ за вікном і світле щастя в домі. Нехай Різдво подарує яскраву надію, міцну віру, красиву казку і вірну любов.

Папа, вітаю тебе зі святом світлого Різдва. Нехай в день, коли Ісус народився, твоя душа наповниться надією і великим щастям, нехай цей світ стане добрішим і веселішим, нехай буде над головою завжди мирне небо, хай в твоєму серці живе чиста і вірна любов. Бажаю, щоб ангел завжди наставляв тебе на вірний шлях і допомагав здійснювати правильний вибір в житті.