Привітати з Великоднем у прозі, своїми словами

Немає в світі чудеснее свята, ніж святий Великдень. Так нехай віра у Всевишнього і Сина його Ісуса принесе вашому сімейству радість, успіх, душевний спокій. Бажаю, щоб всі ваші близькі зібралися разом і весело відзначили день Божої благодаті.

Христос Воскрес! З паскою. Бажаю розсудливості і благополуччя в житті, світлих думок в голові і добрих прагнень серця, щирих почуттів любові і яскравих відчуттів щастя, згасає надії душі і вічного вогню радості в сімейному вогнищі.

Сердечно вітаю Вас з радістю світлого свята Воскресіння Христового! Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаю Вам радості, здоров’я і благополуччя.

Ти, напевно, постив, дуже строгим був твій пост. Так разьелся, що не впізнати. Обережніше — на Великдень будеш розговлятися, смотри не лопни. З паскою!

Вітаю з паскою. Бажаю щирою надії в серці, чистої любові в житті і вірного блага. Нехай душа буде вдячна Богу за все, нехай це світле свято нагадає про високі почуття і подарує натхнення до милосердя і добрих справ.

Христос Воскрес! З Світлої Великоднем вітаю! Миру, щастя і добра бажаю. Нехай в Ваше будинку буде лад і достаток. І щоб в сім’ї завжди панували доброта, турбота і розуміння.

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне — на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Вітаю зі світлим святом Пасхи. Радості, любові, веселощів, божого благословення. Бажаю після суворого посту не об’їстися пасками, щоб талія не пропала, не перестаратися з кагором, щоб світла радість не перейшла в нестримні веселощі, і бережіть губи — щоб не розпухли від троєкратних поцілунків. Але, якщо все ж, кагору узливання нададуть, раптом, на вас вплив, і захочеться кого-небудь побити, то бийте тільки яйця, і тоді свято буде дійсно світлим і радісним.

Весна час любові, мабуть, тому свято Великодня відзначається навесні. Ісус Христос постраждав, перш за все, за любов — любов до всіх людей. Він любив і прощав навіть своїх мучителів і катів. Не кожен здатний на такий духовний подвиг. Так давайте ж хоча б любити ближнього свого. Прощати образливі слова, несподівані вчинки і тоді, світлим буде не тільки свято Пасхи, а й кожен день.