Привітати з Великоднем українською мовою

Зі світлим торжеством! Нехай янголята вкриють тебе від усіх бід, тривог і проблем. Згадай в голову нехай приходять виключно світлі, а щастя відвідує душу кожен новий день. Серце хай не перестає любити, а ти не забувай жити!

Привітання з Великоднем своїми словами

Привітання з Великоднем до сліз

Христос Воскрес! Вітаю тебе зі світлим святом Пасхи і цілу триразово. Передай, будь ласка, радість в такою ж гарячою формі всякого ближнього свого.

Вітаю з паскою! Христос Воскрес, так нехай в твоєму серці засяє світло радості, нехай віра залишається міцна, а життя — повна щасливих і прекрасних моментів. Від щирого серця бажаю доброї надії і великих сил, благополуччя і миру — миру в родині і на Землі!

Зі світлим Святом Пасхи! В цей день я бажаю тобі миру і процвітання. Нехай Господь оберігає тебе від чужої заздрості і злості, люди навколо дарують тобі тільки любов і радість, а життя буде наповнене яскравими фарбами і сміхом близьких. Бажаю, щоб кожен день в цьому житті був прожитий тобою з задоволенням!

Нехай передзвін церковних дзвонів нагадає тобі, що крім трудових і сірих буднів бувають на світі такі чудеса, як Воскресіння Ісуса Христа. Я вітаю тебе з Великоднем, нехай це свято подарує тобі натхнення, і допоможе розфарбувати твоє життя! Христос Воскрес!

У це світле свято, ми бажаємо вам безмежного щастя, здоров’я, благополуччя. Тепла і затишку у вашому домі. Радійте кожному дню, частіше посміхайтеся, не забувайте своїх близьких. Живіть з вірою, надією і любов’ю в серці! Голуб

Вітаємо Вас зі світлим пасхальним святом, нехай у Вашій душі відчувається завжди присутність Вищої сили, будуть здорові та успішні Ваші діти, міцні і щасливі Ваші родини, активні і бадьорі Ваші батьки. Нехай супроводжує Вас душевний спокій, матеріальне благополуччя, впевненість у щасливому майбутньому і віра.

Великдень, це самий великий і трепетний свято, коли на порозі стоїть прекрасна Весна і несе нам свої радості та надії. День, коли світиться радість в очах, і яскраве сонечко шле свої ласкаві промені на землю. Нехай у серці світлі гімни звучать, і чується голос, Христос Воскрес.

Здрастуй Світле Воскресіння Христове — найголовніше християнське свято. Нехай великодні яйця на вашому столі стануть символом щастя і доброти, а паску з печі — символом достатку і благополуччя! Миру, вам, душевного тепла і процвітання. Христос Воскрес!

Вітаю зі світлим святом — Великоднем! Весна і відродження, квітів і трав цвітіння, тихий світло в очах, любов і радість в серцях — ось що для нас означає світла Пасха. Нехай в житті Вашої будуть тільки світло і радість, нехай буде вона сповнена благополуччя, добра і миру!