Привітати з Великоднем

Прекрасний свято Пасхи, прекрасні її звичаї — хресний хід, хрістосованіє, паски і фарбовані яйця, але найбільше прекрасний заповіт цього дня — полюбити ближнього. Так будемо любити один одного і за Світле Христове Воскресіння!

Бажаю відчути божественну силу в цей прекрасний день! Нехай серце наповниться безтурботністю, вірою і любов’ю до ближніх. Нехай всі біди і прикрощі будуть відігнані Господом, а щастя, чистота душі, тепло і сенс життя наповнять розум і почуття. Христос подарував нам мир, спокій і акорд природи. Так нехай же свято піднесе вам умиротворення і щастя в дім.

У світле свято Великодня, бажаю всім людям на землі, бути щире до друг-другу і добрішим. Нехай ніколи не буде воєн і катастроф, і всі ми будемо справді щасливими від того, що бачимо сонячне світло і цвітіння квітів, чуємо спів птахів і сміх дітей. З святий Великоднем вас всіх! Будьте здорові і щасливі. Христос воскрес, воістину воскрес!

Вітаю зі святом світлого Великодня. Нехай у серці знову відродиться надія, нехай в тебе прокинеться сила і любов, нехай душу міцніше зробить віра, нехай в житті настане смуга добродеяния і благополуччя.

Привітання з Великоднем українською мовою

Привітання з Великоднем до сліз

Христос Воскресе! Від щирого серця вітаємо вас з настільки знаменною святом! Нехай ваша віра міцніє з кожним днем, а душа наповнюється доброзвичайністю і благочестям! Бережи вас Бог!

З чистою душею, сердечно вітаю вас зі Світлим святом — Воскресінням Христовим. Щиро бажаю вашій чудовій родині здоров’я, благополуччя і взаємної любові. Нехай Господь направляє, а ангели охоронці супроводжують кожного з вас на життєвому шляху. Удачі в справах, гарної погоди в будинку і виконання заповітних бажань. Христос Воскресе!

Справжня весна настає, коли приходить Великдень. Сонце світить яскравіше, фарбовані яйця стають смачніше, великодні пироги ароматні, а церковне вино задьористіше. А чого ще нам «грішним», треба! Зі святом Пасхи, дорогі мої! «

Поздоровляю з Пасхою і від усього серця бажаю любові, надії і щастя, достатку, добра і терпіння, здоров’я, міцних сил і миру, добра, удачі і натхнення, великих чудес в житті, як це свято, радісних днів, як новина про воскресіння Ісуса і душевного тепла, як яскраве сонце.

Сердечно і молитовно вітаю Вас і Ваших близьких з Пасхою Христовою — великим днем, що має назву Церквою «Святом Свят і Торжеством з Торжеств»! Щиро бажаю поновлення духовних і тілесних сил, довголіття і допомоги Воскреслого Спасителя! І нехай Христос завжди перебуває в Вашому серці Вірою, Надією та Любов’ю, множачи добрі справи та починання! Христос Воскресе!