Привітати з Вербною неділею до сліз

Вербна неділя — велике свято, коли потрібно відпустити все негативне, а впустити в будинок і в серці лише те, що дарує тепло і робить вас щасливими. Бажаю, щоб вас оточували лише люди з відкритими і добрими серцями. І, звичайно, бажаю, щоб ваші серця так само були відкритими і добрими. Зі святом!

З Вербною Неділею! У цей особливий день, який прийшов до нас з біблійних часів, хочу побажати вам благополуччя, любові і щастя. Добро, радість і благоденство та будуть прямувати з вами рука об руку. Нехай сам Господь береже вас і охороняє на життєвому шляху.

У свято цей світлий хочу я побажати жменю здоров’я з верхом, річку чисту любов,снігопад успіхів, і зорепад бажань. Нехай казкою справжньою в будинок прийде весна, і струмочками сніговими змиє всі переживання, печалі назавжди. Нехай дорога не підводить ніколи, і поруч будуть найвідданіші друзі.

У цей праведне весняне свято — Вербна неділя — вітаю щиро, від серця! Бажаю залишатися вольовою особистістю, як сліпуча і терпляча верба. Бажаю відмінного здоров’я, миру в собі і добра від оточуючих, безперервного процвітання і допомоги янголят на годину потреби!

Вітаю з великим християнським святом — Вербною Неділею! Бажаю всім віруючим — душевного спокою і тепла, вірних друзів та люблячих близьких. Нехай віддане Богу серце завжди буде чистим, щирим і люблячим, щоб жертва Христа була не марна!

Дорогий друг! Сьогодні Вербна неділя, і це означає, що настала пора побажати тобі щастя. Кожен момент життя унікальний, тому не витрачай час даремно, адже мить не повториться. Бажаю тобі натхнення, сил і енергії для нових звершень і перемог!

Нехай Господнє благословення зійде на Вашу сім’ю в Вербну Неділю і буде охороняти близьких і рідних людей від необдуманих і невірних дій.

З Вербною Неділею Вас! Я бажаю Вам зустріти Христа у своєму серці, так само урочисто і радісно, ​​як зустрічали Його на вході в Єрусалим. Бажаю Вам радіти з усіма в цей нестаріючий свято і відчути той світ, який він несе в світ.

У цей світлий святковий день нехай сережки верби гойдаються, нехай в будинку Вашому і в родині ніколи добро не закінчується. З Вербною неділею Вас — прекрасним весняним святом! Щастя, здоров’я, сімейного світу!

Прекрасний сьогодні деньок, адже настав Вербна Неділя! Вітаю вас урочисто і помпезно з цим християнським торжеством! Висвітлюючи вербу, знайте, вона привнесе у ваше життя благоденства, світла, добра, тепла, любові і всепрощення! Нехай безтурботність, мир, спокій і благостность стануть вашими синонімами!