Щиро привітати з Трійцею своїми словами, у прозі

Вітаю з Трійцею і в цей добре свято всім серцем бажаю, щоб в житті траплялося тільки хороше, щоб погода за вікном завжди була ясна, щоб серце відчувало все прекрасне, щоб кожен день дарував і радість, і надію, і любов.

Бажаю в день чарівної Трійці випробувати пришестя чудодійного благословення і ощасливлювати духовності, а не ілюзії спокушання неіснуючими русалками в зелених вінках!

Зі світлим Трійцею вас! Бажаю вам здоров’я міцного, настрою милостивого, емоцій найприємніших! Нехай все вас сьогодні радують: і колеги, і сусіди, і рідні, і друзі! Нехай з усіх боків летять приємні новини, розкішні подарунки, компліменти і теплі привітання! Живіть сто років в любові і радості!

Вітаю з Трійцею і сердечно бажаю, щоб душа щиро вірила в Бога, щоб серце молилося кожен день, не забуваючи дякувати Господу за благодать життя і щастя. Бажаю відати в цьому житті, що таке справжня любов і сила, бажаю з надією дивитися в завтрашній день і з радістю приймати всякий подарунок долі.

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил, щоб Пресвята Трійця завжди могла допомогти знайти своє місце і відкрити своє серце для добрих помислів і прагнень.

Вітаю з даними святом! Бажаю миру, блаженства і процвітання над головою. Вірте в світле і добре, творити краще. Благополуччя вам!

У день Святої Трійці слід побажати Вам міцної віри, праведного життя і справжніх помислів. Нехай слово Боже сьогодні зійде до серця кожного. Нехай відпустить Вам господь всі ваші гріхи, вільні і невільні.