Щиро привітати з Великоднем українською мовою, у прозі

Вітаю зі Світлої Пасхою Христовою! Бажаю легкої руки і незмінного натхнення для святкових пасок. Нехай стіл, ломясь від домашніх страв, збирає всіх близьких і милих серцю гостей. А традиційні слова «Христос воскрес» стануть побажаннями щастя, любові до ближніх і безмірного сімейного благополуччя.

Нехай в світлий і велике свято Пасхи розтане в серці будь-яка образа, зникне з життя вся печаль і злоба, з’явиться рівна і добра дорога попереду до справжнього щастя, вірному благу і чистої любові.

Велике свято Пасхи приходить в наше повсякденне життя. Дуже символічно, що ми зустрічаємо його навесні, коли оновлюється природа. Точно також оновлюються наші душі, серця і помисли. Це торжество віри, любові і світла. Бережіть себе від спокус, поганих вчинків, заздрості і спраги всього матеріального. Дотримуйтесь в чистоті ваші душі, даруєте любов один одному, намагайтеся бути схожими, наскільки це можливо нам грішним, на Христа — Спасителя. Будьте сильні, терплячі і щасливі. Христос Воскресе!

Вітаю зі світлим святом — Великоднем! Весна і відродження, квітів і трав цвітіння, тихий світло в очах, любов і радість в серцях — ось що для нас означає світла Пасха. Нехай в житті Вашої будуть тільки світло і радість, нехай буде вона сповнена благополуччя, добра і миру!

Христос Воскрес! Немає в світі більше таких слів, які дають стільки Віри в справедливість, надії на краще і віри у всемогутнього Творця. Нехай ці слова наповнюють вас щастям, оптимізмом і впевненістю. Будьте щасливі у Христі!

У найкрасивіших і найсвітліше воскресіння в році, від усієї християнської душі, радий привітати Вас з цим, воістину добрим святом. Вітаю вас з Великоднем!

Христос Воскресе! Сердечно вітаю Вас зі Світлим Святом Воскресіння Христового! Молю Бога, щоб світло Воскресіння завжди осявав Ваш шлях. Щоб син Божий — Христос завжди зігрівав Вас своєю любов’ю. Світлої радості вам і Божої допомоги.

Вітаю тебе з самим великим днем ​​в християнстві — Воскресінням Христовим! Хочу побажати того ж, про що постійно нагадує Церква — щоб в будь-яких перипетіях твоєї долі, що б не трапилося, ти завжди зберігав радість в серці, не впускав туди зло і темряву. Допоможи тобі Господь в цій непростій справі, нехай воно для тебе виявиться легким і приємним!

Вітаємо з весняним світлим християнським святом Пасхи, бажаємо Вам очищення душі, поновлення і затишкув будинку. Нехай Ваша сім’я завжди буде надійним і теплим колом Вашої підтримки. Будьте коханими, здорові і щасливі.