Щиро привітати з Яблучним Спасом у прозі

Пошуки самих красивих привітань з Яблучним Спасом українською можна завершити, вони всі зібрані у нас.

Солодкої думки, смачного життя, доброго серця, безмірного щастя, світлої надії, чистої любові, квітучого натхнення, міцного здоров’я! Вітаю з Яблучним Спасом. Нехай Бог веде тебе по життю дорогою доброти і благородства.

Преображення Господнє — це світлий, чистий свято! Вітаємо вашу сім’ю, бажаємо здоров’я і всіх благ в цей божественний день!

Нехай життя буде радісною, світлою і смачною, як це свято Преображення Господнього! Нехай освячене яблучко виконає найзаповітніші бажання! Нехай стіл Ваш завжди буде сповнений, як літо щедро на урожай, а над головою завжди світить яскраве сонце! З Яблучним Спасом!

На щоках від посмішок ямочки, все сьогодні їдять яблучка. Вітаю з яблучним Спасом, нехай Господь береже вас за пазухою. Нехай в житті все, виходить, нехай бід і хвороб у вас не трапляється. Достаток нехай повноводною річкою, а успіх нехай за вами горою. Щоб пісні звучали тільки радісні, а думки були тільки милостиві.

Нехай як стигле яблучко в ваші руки впаде щастя і удача. Підтримки вам від близьких, успіхів на роботі і теплих відносин з коханою людиною! Бажаю багато сил і здоров’я!

Вітаю зі святом Яблучного Спаса, за церковним Преображення Господнього! У цей день прийнято святити в церкві яблука і щедро пригощати ними оточуючих. Намагайтеся перетворитися внутрішньо, як змінився лик Христа, який побачили в цей день апостоли. Щастя, здоров’я, щедрих справ!

У нас сьогодні на календарі шосте серпня, тобто початок останнього літнього місяця, однак саме в цей день, згідно з народним календарем православних слов’ян, починає вступати в силу осінь. Мені хочеться привітати вас з цим чудовим святом, з Яблучним Спасом, а також побажати всього самого світлого і доброго, що відповідає даному святкового дня. Проведіть цей день з максимальною користю для себе. Найкраще буде, якщо ви зустрінетеся зі своїми близькими і рідними, з ким ви давно не бачилися. Нехай це свято допоможе вам трохи відпочити і розслабитися. Яблучний спас є одним з найбільш шанованих свят, проте не всі знають про наявністьтакого свята в календарі. Розкажіть про цей день своїм рідним і близьким, щоб якомога більше людей дізналися про свято Преображення Господнє.

Ну, ось і настав цей чудовий свято, яке відзначають щорічно саме шостого серпня. Йдеться про Яблучний спас, який знаменує собою настання нового сезону, який слідує за влітку. Звичайно ж, в свої права починає вступати осінь. Я хочу привітати вас з цим чудовим святом, а також побажати всього самого приємного і доброго. У цей день ви повинні відвідати храм, щоб освятити урожай яблук, який підніс вам Господь. Не дарма це свято по-іншому називається як Преображення Господнє. Це означає, що природа починає перетворюватися, а точніше літо змінюється восени. Зима теж вже не за горами, тому освячені яблучка будуть дуже до речі. Наберіться сил, щоб вистояти холодну погоду. Бажаю вам міцного здоров’я і всього самого найкращого. Нехай день буде наповнений радістю.