Красиво привітати з Різдвом у прозі

У Різдво я хочу побажати тільки хорошого. Достатку, впевненості в завтрашньому дні, любові близьких, турботи друзів, уваги колег і всього самого найкращого!

Хочу привітати зі Христовим Різдвом і побажати добра і миру! У сім’ї — любові, в душі — спокою, в серці — віри. Нехай Ангел-Хранитель ведеза руку на щастя, оберігаючи від бід і печалі. На життєвому шляху — надії, а в справах — успіхів без перешкод. З Різдвом!

Різдво — це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

Вітаю вас зі святом Різдва! Нехай цей чудовий день наповнить ваш будинок атмосферою казки, а під ялинкою виявляться незвичайні подарунки! Бажаю, щоб це свято принесло багато веселого сміху і зустрічі з дорогими вам людьми. Хочеться побажати вам миру і процвітання, щоб тільки любов, радість і душевна теплота оточувала в житті вас і вашу родину!

Дорогий, коханий! Сердечно від щирого серця вітаю з Новим роком! Я пам’ятаю, як багато ти зробив і продовжуєш своєчасно робити ще більше корисного для мене. Нехай в цей святий прекрасне свято всі твої старання і турботи будуть сповна винагороджені! Бажаю тобі прекрасного самопочуття, світлої віри в майбутнє, гідного достатку, благополуччя, успіхів, удачі і побільше радісних подій.

Улюблений син, я вітаю тебе з Різдвом і хочу побажати йти дорогою благодаті до свого щастя, орієнтуючись по карті удачі і доброти. Бажаю міцного здоров’я, як січневий мороз, бажаю блискучих успіхів, як засніжені вулиці на сонці.

Бажаю, щоб бутерброди з ікрою були на столі не тільки в Новий рік і Різдво, щоб не підводило здоров’я і гаманець не був порожнім! Нехай прийдешній рік принесе успіх, побільше клёвого і нового. А якщо раптом трапиться спіткнутися, то залишайся на ногах.

У чарівну Різдвяну ніч я вас вітаю зі святом і бажаю казкового життя! Тільки уявіть всі свої мрії і повірте в те, що їм прийшов час, саме сьогодні здійснитися, наповнивши ваші дні радістю, добром і любов’ю! Нехай ваше життя радує вас не тільки в свята виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей, а й у звичайні дні. Нехай радість іскриться в вашому настрої, а удача не залишає вас ні на хвилину. Нехай в цей день на всій планеті настане довгоочікуваний мир, і небо назавжди стане блакитним! Ще хочу побажати всім людям, величезного і міцного здоров’я, адже коли людина здорова, то інше, лише справа часу. Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. З Різдвом Христовим, дорогі друзі!