Красиво привітати з Водохрещем до сліз, у прозі

Пошуки сучасних привітань з Водохрещем своїми словами можна завершити, вони всі зібрані у нас.

Нехай цей день, день Хрещення Господнього, буквально пронизаного святістю, добром і світлом, наповнить усім цим і Вас, а заодно очистить від скверни, принесе щастя, радість і душевний спокій!

У день таїнства Хрещення Господнього, нехай зійде в твій будинок мир, спокій, благодать. А свята вода віднесе з собою всі проблеми, печалі і тривоги, нехай Господь надихає на нові справи! Зі святом!

З Хрещенням Господнім. Бажаю позбутися всіх тривог і негод, бажаю з першими краплями священної водиці відкрити для себе світ благодаті.

З Хрещенням Господнім я вас вітаю і бажаю всі свої вади приборкати, гнів змінити на добро, а водохресна вода нехай наповнить душу теплом і світлом!

З Хрещенням! Бажаю в таїнстві цього свята пізнати і радість, і велике щастя, бажаю стати ще сильніше і тілом, і духом, бажаю з надією в серці продовжувати свій добру путь, бажаю, не втрачаючи своєї віри, завжди горіти яскравим вогнем любові.

Нехай хрещенські морози загартують твоє тіло, чисті помисли загартують душу, а нещастя і горе обходять тебе стороною … бажаю твоїй родині залишатися здоровими, щасливими і добрими людьми. З Хрещенням Господнім!

Кохана! Вітаю тебе зі святом Водохреща. Дві тисячі років тому Іван хрестив Ісуса в Йордані і Бог Отець з небес проголосив: «Це Син Мій Улюблений». Коли я вперше тебе побачив, я теж почув голос з неба: «Це твоя кохана». Наша зустріч була не випадковою. Ти найдобріша і красива дівчина на світі. Я тобі дуже люблю. Нехай Господь береже тебе, а я обіцяю, що завжди буду поруч і буду захищати і берегти тебе з Божою поміччю.

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Нехай зараз зима і стоять хрещенські морози, я тобі бажаю, щоб на душі було завжди тепло і цвіла весна.

Щиро вітаю з Хрещенням Господнім! Від душі бажаю, щоб Бог постійно зберігав тебе і твоїх близьких від бід і будь-яких неприємностей. Нехай в твоєму житті буде побільше радісних подій. У цей чарівний і божественний день від усього серця бажаю любові, добра, миру, постійного благополуччя, прекрасного майбутнього, богатирського здоров’я, душевного спокою, успіхів, удачі, везіння.

Хрещення Господнє — велике православне свято, день, коли потрібно забути про все погане і відкрити своє серце для добра. Бажаю, щоб у вашому домі завжди панував затишок, добробут і щастя, яким можна ділитися з близькими людьми!