Красиво привітати з Водохрещем до сліз, у прозі

Нехай здоров’я міцнішає, як водохресний мороз, думки будуть чистими, немов вода, а душа наповниться благодаттю, радістю і піднесеністю. З Хрещенням!

Сьогодні найбільший, божественний свято — Хрещення Господнє! Щиро хочу тобі побажати тільки кращого, радості,безлічі щасливих моментів, везіння, відмінного настрою! У цей день проси Господа і проси у нього здоров’я для себе і своїх близьких, і нехай твоя віра міцніє з кожним днем!

Нехай в день Господнього Богоявлення, змиються в святій воді всі образи, сварки, розчарування і гріхи. Бажаю набратися сил, енергії і гарного настрою.

Блакитному спускається з небес на ваш будинок благоговіння. У це свято святий, Хрещення, я бажаю друг тобі тільки хорошого. Хорошого життя з яскравими враженнями, вдячних дітей і справжніх друзів. Нехай на обличчі твоїх близьких завжди буде щира посмішка, а доля вас балує приємними сюрпризами.

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!

Вітаю тебе зі святом! Нехай Хрещення Господнє подарує відмінний настрій, адже цей воістину святе свято здатний творити чудеса! Бажаю радості в житті, величезних успіхів, неймовірних перемог і великих звершень! Щастя і везіння в новому році!

Нехай Хрещення Господнє нагородить стійким здоров’ям. Омолодження душі, індивідуальності і правильного підходу до життя. Щоб Господнє Богоявлення допомогло вступити в життя рішуче по-новому і відчути впевненість у всьому навколишньому світі.

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітання з Водохрещем до сліз

Хто може бути ближче друзів? Часто саме один може замінити рідного брата, надати допомогу і підтримку! Я бажаю, щоб тебе завжди оточували гарні друзі і товариші, щоб все, кого ти любиш, були поруч, щоб здоров’я було міцним! Нехай любов і щастя завжди будуть поруч, а ті, хто вірить в тебе, ніколи не розчаруються!

З Хрещенням Господнім! Нехай хрест, що носимо ми на грудях, буде берегти від негараздів, рятувати від переживань, бід і негараздів. Нехай віра буде підтримувати і допомагає рухатися вперед, дає стимул. Бажаю милосердя пізнати, а молитви нехай завжди почують небеса.

З Хрещенням Господнім вітаю! Бажаю пірнути в ополонку, змиваючи все гріхи свої, і виринути молодим красенем, готовим знову підкорювати вершини світу і серця красунь! Нехай за твої плавки випадково зачепиться золота рибка і виконає три заповітні бажання!