Привітати з Різдвом у прозі, своїми словами

Вітаємо з Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб у кожного в душі був мир і спокій, радість і тепло! Нехай буде багато добрих і бажаних подій, які зроблять ваше життя краще! Любові, уваги, тільки хороших новин і прекрасного святкового часу!

Я вітаю Вас з цим прекрасним святом! Адже в цей день народився наш Спаситель — Ісус Христос. Від щирого серця бажаю Вам і Вашим близьким: світу в будинку, спокою в душі. Нехай збудуться найзаповітніші мрії і здійсняться найпотаємніші бажання! З Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай мир і благополуччя назавжди оселяться в твоєму серці!

Прийми наші вітання з цим світлим святом! Бажаємо тобі благополуччя, нехай у твоїй душі завжди буде спокій. У Різдво всі православні отримали благу звістку і до тебе хай приходять тільки хороші новини і радісні звістки! Нехай будинок твій буде повна чаша, і світ буде постійним супутником твоїм! З Різдвом Христовим!

Немов відблиски різдвяної зірки, тихо горять свічки в цей святий вечір, нехай же вогонь їх очистить Ваш будинок від усього зайвого, залишивши в ньому тільки світлий потік радісних днів.

Різдво свято особливе — він робить людину кращою, очищає його душу від помилок минулого. Під шепіт сніжинок, вогні ялинкових гірлянд нехай твоє життя наповнюється яскравим благодатним світлом, нехай Спаситель подарує тобі свою божу благодать. Зі святом!

Від щирого серця вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю добра, щастя, радості і веселощів, нехай на Вашому життєвому шляху ніколи не зустрічається зневіру і будь-які неприємності. Будьте завжди щасливі і життєрадісні, творіть добро, яке обов’язково до Вас повернеться в десятикратному розмірі!

З Різдвом Христовим! Поспішаю сказати щирі слова в честь цього світлого свята. Нехай у Ваших серцях запалюються вогні любові і щастя!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

З Різдвом Христовим! Нехай твоє серце наповниться веселощами, яке не залишить тебе в прийдешньому році. У цей радісний день нехай забудуться всі неприємності минулого і з’явиться дорога для майбутніх щасливих відкриттів. Нехай же труднощі обійдуть тебе стороною, а удача повернеться до тебе обличчям. Щастя тобі, любові і процвітання, і сонця, яке сяятиме над тобою завжди!