Привітати з Різдвом українською мовою

Сьогодні Різдво — один з найбільш казкових і світлих свят. Донечка моя, я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі ніколи не переставати вірити в чудеса. Звичайно, я знаю, що ти дуже хочеш конячку, але боюся, що це прохання не так-то легко буде виконати. Але ти не втрачай надії, тому що сьогодні все можливе. А ще хочу тобі сказати секрет — то бажання, яке ти загадаєш в цю різдвяну ніч, обов’язково збудеться. Але тільки не загадуй кінь, тому що ти вже написала лист Діду Морозу з проханням тобі її подарувати. Потрібно згадати що-небудь інше. Моя улюблена, нехай всі твої мрії виконуються, навіть найпотаємніші. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти завжди була щаслива.

Різдво … Тихо падає сніг, запах свічок і ялинки, різдвяні наспіви і довгі зоряні ночі … Завмерла від захоплення Всесвіт, бо прийшов Спаситель, і світ наповнився радістю і світлом. «Засяяло світло Розуму». Це сяйво непогасно. За прекрасний день Різдвяних свят, який робить всіх нас краще і чистіше!

З Різдвом! Нехай всі двері для вас будуть відкриті, у всіх справах супроводжує удача, а душу наповнюють гармонія і радість.

Привітати з Різдвом до сліз

Привітання з Різдвом до сліз

Вітаю зі світлим святомРіздва Христового! Бажаю спокою на душі і на серці, мирного неба над головою!

Коли Різдво Христове загориться зірками, нехай ваші найзаповітніші і добрі бажання здійсняться. Нехай це свято принесе розуміння сенсу життя і того що в ній відбувається якомога більше тепла і щастя у ваші домівки! Нехай минуле приходить лише найкращими і світлими спогадами, даний залишається радісним і успішним, а майбутнє не приносить розчарувань! Щасливого Різдва!

Хочу, щоб в Новий рік і Різдво в Ваших серцях панувало свято! Будинки переповнялися від любові і щастя! Щоб обходило стороною негоду! Щоб щастило із завидною постійністю! Діти приносили тільки гордість і успіхи! І щоб несли Ви гордо життя всієї обладунки!

Нехай торжествує в серцях наших радість про народжену в Віфлеємі Христа Спасителя, осяяна людей світлом Божественної істини.

З Різдвом Христовим я вас вітаю і бажаю, щоб у кожного Вакули була своя Оксана, щоб на життєвому шляху не зустрічалася Солоха, а вночі відбувалися справжні чудеса!

Нехай добрий світло Віфлеємської зірки освячує кожного в цьому світі! Спокою і радості Вам в дні Різдва Спасителя нашого! Зі святом!

Сьогоднішнє свято є для всіх особливим, адже саме в цю святу січневу ніч Діва Марія народила на світ нашого Спасителя Ісуса Христа і з тих пір цей день несе благодатне назва — різдво Христове! Я щиро хочу привітати тебе з цим святом і побажати всього самого доброго і світлого, не грішити, а зміцнювати віру в Бога!