Привітати з Водохрещем своїми словами, у прозі

Вітаю зі світлим святом Хрещення! Нехай в цей день твої помисли будуть чистими, стан душі — як у заново народився, і нехай все погане обходить стороною. А цей стан нехай таким і залишається. Ні про що не турбуйся, не шкодуй і не переживай, вір лише в краще, а Бог обов’язково тобі допоможе!

З Хрещенням! Пірни в ополонку в будь-який інший день, і тебе в кращому випадку назвуть моржем, а в гіршому — відморожених, але тільки не сьогодні! Сьогодні все на користь і во здравіє: мізки очистяться, хвороби відваляться, і хоч тіло скукожітся, зате душа розкриється! Здоров’я тіла і чистоти душі!

Від щирого серця вітаємо вас з Хрещенням Христовим! Завдяки цьому світлому православному святу у кожного з нас з’являється дивовижна можливість звернути своє обличчя до світлого лику нашого Господа, покаятися, висповідатися і отримати його благословення і напуття. Бажаємо вам щастя і радості. Мир дому вашому!

Нехай хрещенські морози загартують твоє тіло, чисті помисли загартують душу, а нещастя і горе обходять тебе стороною … бажаю твоїй родині залишатися здоровими, щасливими і добрими людьми. З Хрещенням Господнім!

У день Господнього Богоявлення, нехай ваші серця наповняться вірою і добротою. Будьте щасливі і здорові!

З Хрещенням Господнім! Нехай свято подарує море радості і теплоти! Нехай всі погані думки, всі негаразди покинуть твій будинок і твоє життя! Нехай водохресна водиця змиє всі хвороби і подарує любов, надію і щастя!

Бажаю, щоб Водохресний свято пройшло під девізом «більше, краще, успішніше» і далі це судження допомагало в житті, підштовхувало до пошуку єдино вірного рішення і приносилотільки позитивні моменти.

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітання з Водохрещем українською мовою

Бажаю в цей святий день щоб оздоровилися тіло, думки і душа. Щоб на світанку разом з цілющою водою змилися все погане, хвороби, смутку і переживання. Бажаю щоб серце відкрите було для добра, для віри, для Бога. З Хрещенням Господнім!

Вітаю з прекрасним православним святом, хрещенням Господнім. Нехай очиститься всякий, відчує Божу благодать, виповниться світлими помислами. Нехай особливі властивості води врятують вас від гріхів, важких життєвих ситуацій, хвороб, несприятливих обставин. Живіть з посмішкою на обличчі, добром у серці, радістю в очах, вірою в душі.

Вітаю з дивним святом, коли холодна вода стає чарівною! У цей хочеться вірити! Бажаю відчути всю красу зимової природи, і нехай крижана вода допоможе вирішити найважливіші проблеми!