Привітати з Водохрещем українською мовою, у прозі

Всіх православних мирян та прихожан вітаю з Хрещенням Господнім! У цей святий день бажаю умиротворення, всепрощення, добродушності, спокою і віри!

Вітаю з чудовим святом Хрещення Господнього! Нехай цей день очистить тебе від проблем і негараздів. Нехай поруч буде тільки щастя і гарний настрій!

З Хрещенням вітаю! Бажаю, щоб Бог надійно охороняв твою сім’ю і життя від усіх напастей. Нехай жодна біда не посміє проникнути в твою долю. Нехай серце не зачерствіє від жорстокості цього світу. Залишайся таким же добрим і відкритою людиною, як зараз! Нехай в твій будинок приходять тільки приємні новини і бажані гості!

З Хрещенням Господнім! Нехай, кожен, в цей день попросить Господа Бога про своїх гріхах і поганих справах — щиро покається і очиститься в священної воді. Нехай в цей день до кожної людини прийде новий приплив сил, людина очиститься від всього поганого, і буде відкритий для добрих вчинків. Щастя і здоров’я в ваш будинок.

Салют! Сьогодні повинні тріщати Водохресні морози, але до мінусів нам ще далеко. Але це не страшно, адже відзначаємо велике свято — Хрещення Господа, з чим тебе сердечно вітаю! Бажаю духовної віри, світлих помислів і ніколи не втрачати оптимізму, нехай неминучі неприємності і напасті не зможуть похитнути тебе, скоріше, загартують і зроблять ще сильніше. Зі святом!

У цей чарівний зимовий день, святе свято Господнього Хрещення пам’ятай про головне — наше життя складена з дрібниць. Тому бажаємо тобі знаходити в кожній дрібниці щось позитивне і гарне. Живи в насолоду для себе і рідних. Пам’ятай і в будь-якій ситуації у тебе є ми — твої вірні друзі.

Сьогодні святе свято, дуже світлий і радісний день! Скоріше в святу воду пориньте. Нехай ця вода змиє з вас всі негаразди і прикрощі, печалі і біди. Нехай вам супроводжують тільки благополуччя і щастя, успіх і душевний спокій. Бажаю вам миру і любові у ваших будинках з Хрещенням Господа вас!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю знайти крила свободи і любові, радість щастя і натхнення. Нехай з цим святом додасться сил і здоров’я, нехай стане міцнішим віра і яскравіше — надія душі. Бажаю всіх благ і добра в твоєму житті!

З Господнім Богоявленням! Радійте, люди, що до Вас сьогодні з’явився Господь, щоб ви стали православними. Покайтеся, відпустіть образи і живіть щасливо, чесно і дружно.