Привітати з Водохрещем українською мовою

Вітаю з православним святом — Хрещенням Господнім! Нехай Всевишній освятить ваше серце миром, щастям і здоров’ям. Прекрасного духу, мудрості і терпіння вашій хаті!

Дорогі брати і сестри! Вітаю вас з Хрещенням Господнім! Бажаю, щоб у вашому житті завжди, скрізь і в усьому був присутній наш живий Небесний Отець — Господь і Бог наш, Ісус Христос! Нехай ніколи не залишить вас Його благословення, нехай у ваших родинах кожен день звучать слова подяки Господу за наше життя, за все добре, що є у нас! Нехай вдячність за прощення наших гріхів не покидає ваші серця навіть у найтяжчі хвилини вашого життя! Глибокої вам віри, мудрості, терпіння, смирення і любові!

У день Хрещення Господнього бажаю кожному очиститься, оновиться і омолодиться. Нехай злі очі і язики і не дивляться в вашу сторону.

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

Від щирого серця вітаю з цим світлим, важливим православним святом Хрещення Господнього! Бажаємо зцілитися і очиститися святою водою! Нехай у вашому житті буде мир, лад і добро!

У день таїнства Хрещення Господнього, нехай зійде в твій будинок мир, спокій, благодать. А свята вода віднесе з собою всі проблеми, печалі і тривоги, нехай Господь надихає на нові справи! Зі святом!

Тому давайте святкувати, друзі, колеги, близькі! Піднімемо келихи за загальне щастя! Побажаємо, щоб все у всіх було добре. Так здоров’я всім побільше! І повіримо, що щиро бажаючи людині щастя, ми робимо угодне Богові справу. І це нам обов’язково зарахується на небесах. Отже, будьте щасливі, дорогі друзі !!! Радійте! Веселіться! Вихваляйте Господа Всевишнього !!! Зі святом! З Хрещенням Господнім!

З Хрещенням Господнім вітаю всіх прихожан і хочу побажати вихованості, толерантності, співчуття і совісності!

Вітаю тебе зі святом! Нехай Хрещення Господнє подарує відмінний настрій, адже цей воістину святе свято здатний творити чудеса! Бажаю радості в житті, величезних успіхів, неймовірних перемог і великих звершень! Щастя і везіння в новому році!

Бажаю, щоб кожен твій мить був таким же чистим, світлим і добрим, як це свято. Щастя тобі, здоров’я, і ​​нехай Господь тебе береже. З Хрещенням Господа!

У Водохресні морози наші серця теплішають. Від чого? Настає близькість з богом. Нехай ніколи не вичерпається джерело добра. Нехай він б’є вічно, як життя Божа. Вижене печаль, сльози і смуток. Покличте силу волі, порядність і доброту. Це велике свято! Він для великих справ! З Хрещенням!