Привітати з Яблучним Спасом своїми словами

Хочу привітати вас з таким прекрасним святом, у якого таке ж прекрасне назву — Яблучний спас. Можливо, що ви не чули про це свято або просто не знаєте, чому він присвячений. Насправді, це свято знаменує собою початок осіннього сезону, хоча вам здається, що літо ще на дворі. Навіть є повір’я, що після Яблучного Спаса починаються перші холоди. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, тому що здоров’я для людини є найважливішим. Якщо ви будете здорові, то всього іншого вже зможете домогтися самостійно. Мені хочеться побажати вам щастя та здійснення кожного бажання. Їжте багато яблук, щоб отримати благословення, адже, як відомо, це свято іменується ще і як Преображення Господнє. Проведіть це свято з максимальною користю для себе. Порадуйте рідних і близьких.

Вітаю з цим світлим і по-справжньому великим святом! Преображення Господнє наповнить ваші серця добротою, любов’ю і прожене всі негаразди! Це світле свято, що дарує надію та віру, тому насолодитеся їм, як насолоджуєтеся свіжими серпневими яблучками!

Нехай як стигле яблучко в ваші руки впаде щастя і удача. Підтримки вам від близьких, успіхів на роботі і теплих відносин з коханою людиною! Бажаю багато сил і здоров’я!

Дорога сестро! Від щирого серця вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тілу твоєму здорового духу, душі — спокою і радості, серцю — любові! На обличчі твоєму нехай завжди буде світла і ніжна посмішка, сім’я твоя хай буде міцною. Вірності і щастя тобі в житті, світлих і радісних днів і збуваються фантазій!

Я бажаю, щоб всі Ваші молитви були завжди почуті, щоб не ступали навіть на поріг до Вас біди і погані новини. Нехай в небі завжди світить дороговказ, яка веде до успіхів, процвітання і щастя.

У свято Преображення Господнього бажаємо миру в кожному будинку, щастя в кожній родині, гармонії в кожному серці! Як літо переходить в щедру осінь, так нехай всі ваші добрі починання принесуть свої плоди, мрії збудуться, і щастя увійде у ваше життя!

Мила моя подружка! Від щирого серця вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тобі, щоб ти була завжди гаряча і красива, як сонячне літо, і щедра і багата, як золота осінь! Щоб на твоєму обличчі завжди сяяла радісна усмішка, а на столі завжди був достаток! Нехай в твоєму домі оселяться любов, мир, радість, щастя, спокій і достаток!

З усіх боків чути чудовий передзвін дзвонів. Всі православні з радістю йдуть до церкви, щоб помолитися про здоров’я, щастя, мир. Сьогодні велике свято — Преображення Господнє. Ми вітаємо всіх християн зі славним святом. Бажаємо всім міцного здоров’я, радості і величезною удачі. Нехай у ваших серцях завжди горить вогник тепла і щедрості. Будьте милосердні до ближніх. Робіть людям добро, і воно обов’язково повернеться до вас з ториця. Нехай птах щастя часто відвідує ваші будинки.