Привітати з Різдвом своїми словами, у прозі

З Різдвом Христовим, шановний мій начальник. Бажаю мирних і щасливих днів, чудових і геніальних ідей, добрих і цікавих новин, цікавих і радісних подій життя. Нехай все погане залишиться за порогом, нехай все, що Вам потрібно, неодмінно прийде в Ваше життя.

Вітаю з Різдвом і сердечно бажаю зустріти це свято в теплій сімейній обстановці в колі своїх найближчих і рідних людей. Нехай ваш будинок наповниться сміхом і веселощами, хорошим настроєм. Безмежного щастя, міцного здоров’я, щирості й доброти, всього вам найкращого!

З Різдвом Христовим. Бажаю дива і захвату, блаженства щастя і млості любові, достатку життя і світлої надії серця.

Сьогодні світлий, добрий свято! Всім побажати я хочу в цей день, щоб в серцях вашихзавжди жило добро, щоб душі ваші були зігріті любов’ю. Нехай Ангели вкривають вас своїми крилами, захищаючи від всіх бід, негараздів і печалей, зберігають вас і ваших близьких від хвороб і зла. Світла і світу вам! З Різдвом Христовим!

Вітаємо вас з Новим роком! Від усієї нашої родини бажаємо вам затишку і домашнього тепла, ароматних запахів і радісних вечорів у колі сім’ї та друзів!

Нехай тепле світло різдвяної зірки зігріває, а морозна зоря святкового ранку дарує надію на світле майбутнє. Нехай душа завжди буде відкрита чуду, добра і помахом чарівної палички. Посміхнися всьому світу і він відповість взаємністю, а віра в різдвяне диво допоможе втілити його в життя.

Шановні колеги! З Різдвом! В першу чергу — це свято духовний, тому хочу побажати душевної рівноваги, сил, терпіння. Нехай вас оточують люди, які вас розуміють і цінують. І нехай весь рік до наступного Різдва частинка світла і тепла допомагає вам долати всі негоди і радіти всьому тому доброму, що обов’язково станеться!

Бажаю прекрасного Різдва Христового і чудесного чарівництва. Нехай твоїй родині буде затишно і тепло в цей зимовий свято!

Ось і настав світле і радісне свято — Різдво Христове! Бажаємо всім, від малого до великого — сміху, піднесеного настрою, святкових сюрпризів і багато-багато задоволень! Нехай віра буде надійною опорою і підтримкою в душі у кожної людини! Щастя вам, здійснення мрій, приємних подій і великої любові!

У цей чудовий зимовий день вітаємо вас з народженням Бога нашого — Ісуса Христа, і бажаємо, щоб всі прикрощі та проблеми ваші пішли далеко і не поверталися. На зміну їм нехай прийдуть успіхи і удачі, натхнення і позитив, радість і яскравість в житті, райдужність і оптимізм, а ви обов’язково діліться всіма цими дарами з оточуючими людьми — вам обов’язково повернеться сторицею! Добра вам і гарного настрою, а так само посмішок!

Привітання з Різдвом у прозі

Привітання з Різдвом у прозі