Привітати з Різдвом своїми словами, у прозі

Дорога кумуся, вітаю тебе з Різдвом Христовим і бажаю краси життя, мрії і бажань. Дорога, нехай тебе оточує благодать, нехай в тебе живе справжня віра і тверда впевненість, нехай перед тобою з кожним днем ​​відкриваються нові горизонти щастя, а за тобою залишаються дні добрих діянь.

З Різдвом Христовим я вас вітаю і бажаю, щоб у кожного Вакули була своя Оксана, щоб на життєвому шляху не зустрічалася Солоха, а вночі відбувалися справжні чудеса!

З Різдвом тебе, коханий! Бажаю народження нових ідей і мрій, бажаю тільки добрих думок і благородних вчинків, бажаю тільки щасливих миттєвостей в житті і радісних посмішок на обличчі. Нехай твій Ангел захищає тебе від бід, хай твоє мужність ніколи не дозволяє тобі здаватися.

З Різдвом Христовим! Бажаю знайти своє щастя і пізнати сенс життя. Нехай в житті все буде яскраво, барвисто і незвично. Душевної доброти від простих перехожих, розуміння від сім’ї і підтримки від найріднішої і близької на світлі — твого чоловіка. Щоб життя було, як казка.

Коханий мій і славний чоловік! З Різдвом вітаю тебе і хочу побажати світлих почуттів і щирості душі, міцної віри і невтомних сил, благополучної життєвої дороги і доброго щастя для нас двох. Нехай небеса нам допомагають у важку хвилину, нехай наша любов зможе подолати будь-які біди і відстані. Бажаю тобі різдвяного дива і чарівної казки!

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне — не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося — я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.

Щасливого Різдва Христового! Бажаю щастя, любові і радості. Нехай здійсняться всі мрії і бажання!

Я вітаю Вас з цим прекрасним святом! Від щирого серця бажаю Вам і Вашим близьким: світу в будинку, спокою в душі. Нехай збудуться найзаповітніші мрії і здійсняться найпотаємніші бажання! З Різдвом!

Бажаю світлого Різдвяного вечора на тлі ясної згасає зірки! Нехай її світло тягнеться довгою білою смугою в твоїй долі! Висвітлює радісні події і посмішку на обличчі. Благополуччя, доброти, величезного здоров’я і стійкості! Нехай смуток залишиться далеко позаду, а перед тобою відкриваються тільки позитивні враження!