Привітати з Різдвом своїми словами

Шановний мій колись улюблений чоловік вітаю тебе з Різдвом Христовим! Хочу тобі побажати бути затребуваним, перспективним, реалізованим важливим, потрібним, а ще вірити в цінності і бути впевненому в свою мрію.

З Різдвом Христовим. Нехай запалиться яскравий вогник щастя і надії, нехай казка свята подарує світло добра і радості. Бажаю натхнення для твоєї відкритої жіночої душі і щирої любові для чуйного серця.

Подруженько моя, всім серцем вітаю з цим воістину важливим святом — Різдвом Христовим! Нехай буде радість і спокій в будинку, душу гріють рідні люди і здоров’я міцнішає з кожним днем!

З Різдвом Христовим я всіх вітаю і бажаю неземних чудес, святості у всьому, праведності у вчинках доброти!

Бажаю цієї різдвяної казкової вночі випробувати на собі всі «принади» січневої погоди: покружляти у вихорі щастя, покататися на санках успіху, потрапити під снігопад любові і провалитися в замет з грошима.

Чарівного свята і барвистого настрою бажаю вам сьогодні, душевних подарунків, посмішок і незабутніх епізодів. Світлих вам благ і нехай улюблені будуть поруч, огортаючись разом сніжним щастям і доброю казкою, яка крутиться всюди. З Різдвом!

З Різдвом! Вітаю з світлим святом. Нехай новий рік наповнюється радістю і любов’ю.

Приходить світле свято Різдва Христового, нехай у вашому домі твоєму панує спокій і умиротворення, теплом іскряться твої очі, а серце буде повно любов’ю! Хай щастя і удача супроводжують учинків, а біди і невдачі проходять мимо! З Різдвом!

Вітаємо прекрасну жінку з Різдвом Христовим! Бажаємо благополуччя, душевної гармонії, злагоди і миру, затишку і тепла, уваги і підтримки. Нехай повною чашею буде ваш будинок, великим і люблячим серце, веселим і привітним святковий день!

З Різдвом Христовим! Вітаю Вас зі світлими днями наступаючих Великих свят Різдва, Богоявлення і Новоліттям благості Божої. Бажаю Вам від народженого Ісуса Христа радості глибокої, святий і діяльної, щоб дійсним прикладом усього свого життя звіщати світові, що С НАМИ БОГ! Нехай освятить, щоб відновив і зміцнить Христос Бог наші духовні і тілесні сили на благо Святої Церкви і пастирського служіння.

Ми всі втомлюємося від одноманітних буднів, побутових і матеріальних проблем, від нескінченної гонитви за втраченим Адамом і Євою раєм. Але в ці святкові дні є привід зупинитися і подивитися на зірки. Де то там, в холодному космосі, горить різдвяна зірка. Саме вона дала нам надію і душевний спокій. Тому в цю казкову різдвяну ніч і дорослі, і діти не усвідомлено чекають дива. І диво обов’язково станеться: діти отримають іграшки, про які мріяли, закохані зізнаються один одному в своїх почуттях, а посварилися подружжя помиряться. Вітаю вас з великим дивом — Різдвом Христовим!