Привітати з Різдвом своїми словами

Бажаю яскравого, веселого свята Різдва! Нехай всі справи будуть вдалими, проекти вигідними, фінанси течуть в будинок рікою, а прекрасне здоров’я і любов рідних людей дозволить все це здійснити!

Мої хороші і дорогі. Сьогодні найсвітліше свято в році, Народження Христа. Тому прийміть вітання від нас і побажання міцного здоров’я, любові в ваші серця. Шлях віра і тепло постійно наповнюють вас, а проблеми і негода обходить ваш будинок стороною

Нехай світле свято принесе у ваші домівки і серця мир, спокій, радість і втілення мрій! Нехай ваші долі оберігають Ангели!

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю, щоб всі добрі справи запам’ятовувалися, посмішки радували серце, душі каялися, а гріхи прощалися!

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя — місто Віфлеєм — означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

Вітання з Різдвом Христовим своїми словаміПоздравляю вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай Немовля Христос наповнить наші душі міцною вірою, щирою радістю і гарячою любов’ю, дасть сили творити добрі справи і захистить від усяких бід і напастей. Нехай світло Христове осяє все наше життя і не дасть нам збитися з правильного шляху!

В цей прекрасний зимовий день, коли народився наш Спаситель Господь, я хочу побажати тобі світу в будинку, спокою в душі, тепла у відносинах з близькими, і, щоб у всіх твоїх починаннях тобі була провідною Різдвяна зірка!

Вітаємо зі святами нового Року та Різдва, нехай же вони пройдуть так, щоб було не просто, що згадати, а й що розповісти дітям і онукам. І, звичайно ж, гідно ознаменують прихід нової епохи в житті так, щоб вона була в тисячу разів краще за всіх попередніх.

Привітання з Різдвом у прозі

Привітання з Різдвом українською мовою

З Різдвом Христовим! Нехай осяє вам життєвий шлях зірка, як зазначила вона дорогу волхвам до дитини Ісуса! Нехай дні ваші будуть наповнені світлом, добротою, миром і гармонією.

З Різдвом Христовим. Бажаю міцної чоловічої сили і простого людського щастя, великий світлої любові і красивою різдвяної казки для тебе і твоїх близьких. Ніколи і ні про що не шкодуй, вір в себе і йди дорогою добра.

З Різдвом! Нехай щасливі моменти розфарбують твоє життя, як золотисті сонячні відблиски розписують морозні візерунки, нехай заповітні мрії виконуються швидше, ніж тане сніжинка в теплій долоні, а серце нехай захоплено б’ється в такт снігопаду!