Привітати з Водохрещем

Нехай після Хрещення Господнього почнеться новий, радісний, щасливий виток у житті зі всілякими райдужними, безхмарними і святковими потрясіннями.

Хрещення Господнє — це день, коли хочеться вітати близьких людей і бажати їм щастя. Хочу сьогодні побажати вам тільки найкращого, щоб ви ніколи не сумували, не переймалися, любили і були улюбленими, щоб ті, хто вас любить і розуміє, ніколи не змінювалися. Нехай Господь завжди живе у вашому серці, ніколи не залишаючи вас!

Вода Свята сили додасть всім сьогодні! Поспішай швидше зануритися в ополонку, запасись здоров’ям на рік! З Хрещенням Господнім тебе, нехай все буде в тебе добре, благодаті тобі і щастя!

Хто може бути ближче друзів? Часто саме один може замінити рідного брата, надати допомогу і підтримку! Я бажаю, щоб тебе завжди оточували гарні друзі і товариші, щоб все, кого ти любиш, були поруч, щоб здоров’я було міцним! Нехай любов і щастя завжди будуть поруч, а ті, хто вірить в тебе, ніколи не розчаруються!

З Хрещенням. Нехай в ополонці залишаться всі твої печалі, біди і сумніви, нехай попереду тебе чекає тільки радість, любов і благодать.

Зі святом, з Хрещенням Господнім! Вітаю вас і дуже хочу побажати, щоб ви були щасливі, завжди сповнені сил і енергії, здоров’я і удачі! Нехай бажання йти вперед не перестає супроводжувати у всіх починаннях!

Вітаю Вас зі святом Водохреща! Мирного неба над головою всім жителям нашої планети, а Вам — миру в домі і душі. Нехай Бог веде Вас за руку через всіх вибоїни на шляху, пронесе на руках над безоднею і благословить кожне Ваше добре діяння!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Бажаю наважитися зануритися в иордань і пізнати святе просвітлення! Миру, добра і любові вашій хаті!

Вітаю з чудовим святом Хрещення Господнього! Нехай цей день очистить тебе від проблем і негараздів. Нехай поруч буде тільки щастя і гарний настрій!

Вітаю зі святим святом Хрещення Господнього. Цей день дає всім додатковий привід подякувати Богові за все, що у нас є. Нехай Батько наш небесний дарує Вам здоров’я, мир, довголіття, віру і благословення у всіх починаннях. Вітаємо зі святом!

З Хрещенням Господнім вітаю і бажаю жити на планеті, де немає воєн, бруду і образ, а є сонце, добро і людське тепло!

З Хрещенням, матуся. Нехай Бог простить всі гріхи. Нехай свята водиця змиє всі недуги. Бажаю тобі здоров’я, миру, радості і щастя. Нехай з цього дня твоє життя виключає печалі і втрати. Мама, будь завжди сповнена сил. Живи з любов’ю на серце.