Привітати з Водохрещем

З Хрещенням Господнім вітаю всіх прихожан і хочу побажати вихованості, толерантності, співчуття і совісності!

З ГосподнімБогоявленням! Нехай свята вода змиє весь негатив і зло. Нехай у всіх починаннях зберігає Бог і Доля. Щоб душа жила добром, а серце — любов’ю.

Нехай в цей день в серцях луною буде звучати щастя, любов, милосердя і віра. Бажаю сонця над головою і молитви на устах. Хай не морозить хуртовина з проблем і бід, а доброта і людське розуміння завжди оточує. З Хрещенням Господнім!

У день Хрещення Господнього хай святий і чистої стане будь-яка вода, нехай вона змиє всі гріхи і печалі, звільнить від тяжких бід і хвороб. Бажаю неймовірного припливу сил, благодатного життя і згасає віри.

Вітаю з Хрещенням! Бажаю нескінченної бадьорості духу і незгасного оптимізму. Нехай на душі буде кожен день легко і світло. Нехай думки не захмарюються сумом. Близько стануть надійним тилом і опорою в житті.

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю бути справжніми, натуральними, ідентичними і індивідуальними!

Привітання з Водохрещем своїми словами

Привітання з Водохрещем українською мовою

У цей день Хрещення Господнього, я хочу побажати тобі чистих і світлих думок, миру в душі. Нехай удача буде вічною супутницею і Господь завжди буде поруч.

З Хрещенням Господнім. Бажаю праведного життя без бід і печалей, в любові і достатку.

У цей важливий для християн день, хочу привітати вас з Хрещенням і побажати миру вашого будинку, спокою вашим душам. Живіть за законами Божими, в згоді з Богом. Щастя, радості й дбайливого ставлення один до одного!

З Хрещенням Господнім вітаю всіх прихожан! Побажаю я вам віри, надії і любові! Живіть у мирі, злагоді, по честі і по совісті!

Всіх рідних і блізскіх, вітаю з Хрещенням Господнім! Хай зцілить вас водиця, від душевних і тілесних хвороб! Так очистить від все гріхів! Божої милості вам і благодаті!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Залиш за дверима всі тривоги, запали на віконці свічку надії, відкрий своє серце для щирої любові, дай душі своєї відчути свободу. Бажаю здоров’я і всіх благ, допомоги Бога і удачі ангела-хранителя.

У день Хрещення Господнього побажати від щирого серця хочу великої надії душі і чистих помислів серця, міцної віри життя і світлого щастя, доброї долі і щирих молитов, небесної допомоги і чистої любові до близьких.

Опівночі, пролітаючи над світом, Божий посланник змахне крилом, і відразу освячується вода у всіх водоймах. Це настає свято Хрещення Господнього. З надією на зцілення, люди моляться і омиваються святою водою. В цей прекрасний день щиро вітаємо вас зі святом. Бажаємо миру вам, радості та гарного настрою. Нехай кожен день буде найщасливішим, нехай у ваших родинах панує любов і повагу. Нехай надія, віра і любов будуть найвірнішими вашими супутниками.