Привітати з Яблучним Спасом до сліз, у прозі

Я хочу привітати вас з одним із найбільш шанованих свят, яке святкується щорічно в один і той же час — шостого серпня. На початку останнього літнього місяця ми вже починаємо відзначати настання осіннього сезону, тому що Яблучний спас саме це і означає. По-іншому це свято називається як Преображення Господнє. Я хочу привітати вас і побажати тільки всього самого світлого. Нехай у вашому домі завжди буде місце тільки для радості і щастя, нехай в сім’ї панують любов і затишок. Мені хочеться, щоб ви по-справжньому розуміли, в чому полягає суть даного свята і цінували цей день. Як ви вже зрозуміли, з назви випливає, що символом цього свята є яблука, а це значить, що ви повинні сьогодні готувати страви саме з цього фрукта. Нехай цей день буде наповнений радісними і щасливими моментами.

Вітаю вас з Преображенням Господнім і Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті Господь займав найголовніше і найпочесніше місце, щоб в ваших серцях яскраво горів вогонь любові і милосердя! Нехай ваші очі не втомлюються вивчати Слово Боже, серце співчуває хворим і сиротам, руки не втомлюються допомагати нужденним, а любові вистачаєна весь світ, який створив і зберігає наш великий Творець — Ісус Христос.

З Преображенням Господнім або Яблучним Спасом всіх вітаю і бажаю душевного заспокоєння, заспокоєння, позитивної життєвої позиції і смачних, соковитих і райських яблук!

На щоках від посмішок ямочки, все сьогодні їдять яблучка. Вітаю з яблучним Спасом, нехай Господь береже вас за пазухою. Нехай в житті все, виходить, нехай бід і хвороб у вас не трапляється. Достаток нехай повноводною річкою, а успіх нехай за вами горою. Щоб пісні звучали тільки радісні, а думки були тільки милостиві.

На нашому православному порталі зібрані гарні привітання на Яблучний Спас у прозі. Відправте їх близьким людям, адже їм буде дуже приємно отримати побажання, написане своїми словами, в цей світлий день.

Дорога матуся! Ось і прийшов чудовий літній свято — Яблучний Спас! Бажаю тобі бути завжди молодий, здорової і рум’яної, як яблучко, щоб руки твої ніколи не знали втоми. А душа і серце співали і раділи. Нехай життя буде, як осінь, щедра лише на хороші і корисні дари. Будь щаслива, люба ненько!

У свято Яблучного Спаса бажаю Вам чудовою життя, благодатних днів, щасливих подій, міцної віри в світле майбутнє і відмінного здоров’я. Зустрічайте щоранку з теплою надією і непохитним оптимізмом. Нехай у Вашому серці завжди горить вогонь любові, поваги і милосердя!