Привітати з Яблучним Спасом до сліз, у прозі

Поспішаю вас привітати з прекрасним і світлим святом — Яблучним Спасом! З давніх-давен цей день означає початок нового сезону і збору врожаю. Так нехай у вашому житті результат завжди перевершує очікування, рідні оточують любов’ю і турботою, робота тільки в радість, а здоров’я міцнішає з кожним днем!

Я хочу привітати вас з Яблучним Спасом, а також побажати всього самого найкращого. У цей жаркий і такий чудовий день мені хочеться побажати вам морепосмішок і радості. Хочу побажати вам виключно всього найкращого, бо по-іншому в цей святковий день і бути не може. А ще починайте запасатися яблучками, тому що осінь вже починає вступати у свої права. А там вже і до зими не далеко, так що яблучка вам точно знадобляться. Вдалого вам святкування! Всіх благ вашій родині!

Вітаю з Яблучним Спасом. Бажаю, щоб з Божою поміччю твоє життя виключала біди і розлуки. Бажаю, щоб з добрим серцем йти до мрій було простіше і легше. Бажаю солодкого щастя, як наливне яблучко. Бажаю щирої любові, як посмішка дитини. Бажаю світлої надії, як хмара на небі.

Прийми мої щирі вітання з Яблучним Спасом! Бажаю тобі професійних успіхів і відмінної погоди дома!

Сьогодні у нас на календарі вже шостий серпня, це означає, що мені неодмінно потрібно привітати вас з одним чудовим святом, про який можна говорити дуже довго. Йдеться про Яблучний спас, який щорічно відзначається в цей день. незважаючина те, що у нас ще тільки початок серпня, але, згідно з цим свята, саме в цей день починається осінній період. Вважається, що після цього свята починаються холодні дні, тому я бажаю вам не замерзнути, тому що літо ще не закінчилося. Зігрівайтеся спогадами про літні яскравих ночах. Я хочу побажати вам гарного настрою протягом усього того чудового святкового дня. Нехай природа буде до вас прихильна і принесе багато радості і щастя. Проведіть цей день з користю. Ось, наприклад, ви можете відправитися сьогодні за місто, щоб відпочити і розслабитися.

З Яблучним Спасом тебе, моє сонечко! Бажаю тобі, красуня, любові неземної і сім’ї міцної! Вірю і знаю, що ти всього доб’єшся.

День відкриття надприродній місії Христа, яка полягає в об’єднанні небесних і земних почав, отримав назву Преображення Господнє. Вітаю зі святом, бажаю незламної віри і міцного здоров’я!

Хочу привітати вас сьогоднішнім святом, який іменується як Яблучний спас. Я хочу побажати вам чудового настрою протягом всього цього дня, та й взагалі протягом всього вашого життя. Сподіваюся, що сьогодні в вашому домі пануватиме аромат свіжих плодів яблучок, які потім ви освятите в церкві. Отримайте благословення від Господа в день Преображення Господнє. Як ви розумієте, в цей день відбувається перетворення природи, тобто літо змінюється холодної восени, а ось яблучка, які дозволяють планувати загубитися в осінньої хандри. Хочу побажати вам благополуччя, а також взаєморозуміння у вашій родині. Проведіть цей день зі своїми рідними та близькими, але головне, щоб сьогодні не було місце для смутку і печалі, тому що таке свято передбачає радість і світлі думки. Вдалого святкового дня вам! Спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте друзів.